Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
10
18
8
12
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
18
8
12
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 60 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2019

Fint sted og godt utgangspunkt for Besseggen! Nydelig plassering med utsikt over Gjendevann og fjellene rundt. Bra mat og særdeles god frokost - men til forskjell fra DNT sine hytter så må man betale ekstra for matpakke og kaffe i termos. Vi bodde i dobbeltrom med do og dusj, noe som føltes litt ekstra luksus selv om standarden er basic.
Vi satte ekstra stor pris på at personalet sørget for at lesebrettet vi glemte igjen ble fraktet til Gjendesheim, slik at vi fikk det med hjem. Det er service!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anette G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2019

Alltid masse kø i resepsjonen og tydelig folk med sommerjobb med for dårlig opplæring som sto for betjeningen. Lettere arrogante og litt krasse var de også. Internett fungerte ikke og mobildekning var det skralt med. OK treretters middag. Frokosten var veldig bra og langt over det vi forventet. Dusj og toalettforhold var litt mer så som så men greit nok. Alt i alt en grei nok plass men ikke vært ett besøk igjen senere.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MariusL297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019

Ledelsen her er lite serviceinnstilt og arrogante. I tillegg er prisene langt over andre hytter i området, og maten ikke den beste. Dette burde vært en DNT hytte, ikke en privateid hytte. Gjendesheim og Gjendebu er utrolig mye hyggeligere.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Reisefoten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Når man har Fondsbu og Solbjørg Kvålshaugen som referanse er jeg klar over at lista ligger høyt, men makan til middag vi fikk servert 1. juli har jeg ikke opplevd siden hjemmefester tidlig på 80-tallet; gryterett med kjøttpudding, tørrkokt ris og salat med kinakål. Det var bare Thousand Islands dressing som manglet, og den var faktisk savnet! Frokosten dagen etter løftet inntrykket noe, men middagen henger i. Når du da føler at det ikke er noe vertskap til stede, kun dårlig opplærte ungdommer, er det bare en turistmaskin. På spørsmål til hun som solgte drikke til middagen om hva som var på menyen, var svaret «vet ikke». For kr 2.000,- for 2 personer forventer du noe mer.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, HenningHolmbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Trivelig folk, følte meg velkommen:) God mat og fin utsikt! Skal tilbake dit! Var ganske fult da jeg kom dit men fikk sengeplass! Det er ikke noe luksus Hotel, men det kan man ikke forvente langt inni Jotunheimen!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, per kristian b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser