Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 208
Vis tilbud
Booking.com
eDreams
USD 207
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
Agoda.comUSD 208
ZenHotels.com
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (189)
Filtrer anmeldelser
189 resultater
Vurdering fra reisende
41
89
33
17
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
89
33
17
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 189 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi booket oss inn på hytta ”Ja vi elsker” for 2 netter. Grei men sliten hytte med ok senger. Litt dumt at hytta eller hotellrommene ikke var klare når vi kom kl.13.30. Syns det var i overkant stiv pris for 2 netter (4000,-).

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Randi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei!

Takk for attendemelding!
Vi har som dei fleste andre hotell ikkje innsjekk før kl. 15.00, men vi prøvar så godt vi kan å ha det klart tidlegare.
Ellers takk for innspel!

Ha ein framleis fin sommar!

Beste helsing
Heidrun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Middagen på kvelden veide opp for slitte rom. Bestilte to rom IG en hytte. Frokost var ok, brødet kjempegodt! Totalt sett et helt greit opphold, men hotellet kan ikke rangeres som mer enn gjennomsnittlig.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, svanhildv2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei!

Takk for attendemelding!
Vi skal ta med oss dette vidare:)

Ha ein framleis fin sommar!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Det første vi ble møtt av som gjester var 6-7 skittentøytraller i korridoren opp til rommet. Vond lukt.Bråkete og svært utrivelig rom. Elendig standard. Frokosten svært sparsom . Middagen veldig bra,men betjeningen hadde ingen kunnskaper om vin. Skjønner ikke at dette hotellet er kvalifisert til de historiske trehoteller.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, UnniJ16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei,

Takk for attendemelding!
Eg beklager at dykk vart møtt av synet av skittentøy! Det er dessverre utfordrande for oss på leveringsdagar av skittentøy at vi ikkje veit når det blir henta i løpet av dagen, samt at vi har plassmangel, så da kan det bli ståande noko i korridoren på slike dagar.

Når det gjeld rommet så er det som regel mogleg å få bytta rom om dykk er mistilfredse. Da er det berre å ta kontakt med resepsjonen, så gjer dei sitt beste for å hjelpe dykk med dette, då vi har mange ulike rom og storleikar på desse.

Frukosten er redusert no grunna korona restriksjoner, samt at vi er med på kampanja "Kutt matsvinn". Dette er det tydelege oppslag om, samt at det blir oppfordra til be om påfyll om dykk ynskjer det i tillegg til frukostmenyen som dykk kunne bestille frå.

Godt å høye at middagen smakte bra! Det er dessverre ikkje alle servitørene våre som har god kunnskap om vin, då dei kun er her ei kort periode om sommaren, og det er mykje å setje seg inn i når det gjeld vin. Men ho skulle sjølvsagt bedt om hjelp om dykk hadde spørsmål om vin til maten. Eg beklager det!

Ynskjer dykk ein god sommar vidare!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Fint rom (fikk riktignok enkeltsenger adskilt med nattbord selv om vi hadde reservert dobbeltrom). Fin utsikt fra rommet. Hyggelig personale i resepsjon og ved middagsservering. God middag.

Frokosten trakk inntrykket en del ned da det kom en bitteliten porsjon med brød og pålegg, vi fikk feil te selv etter å ha bedt om Earl Grey to ganget (servert som varmt vann i kopp med tepose ved siden av), vi måtte vente lenge på stekt egg fordi hun som serverte hadde glemt å si fra på kjøkkenet at vi bestilte det. Egget kom med en sørgelig miniskive bacon. Inntrykket totalt av frokosten var gledesløst og gnitent, og dempet kraftig det gode inntrykket vi hadde til da.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Wildgarlickydays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Takk for attendemelding!
Beklager at dykk ikkje fekk rom med dobbeltseng om dykk hadde bedt om det!

Når det gjeld frukosten så skal det vera godt informert om at vi er med på kampanja "Kutt matsvinn", så vi serverar i utgangspunktet ein liten frukosttallerken, men sjølvsagt med moglegheit for påfyll. Det er også utfordrande med corona-restriksjonane å kunne tilfredsstille alle gjestane til ei kvar tid med så mange ulike forventningar. Men hadde dykk bedt om meir bacon og pålegg så hadde dykk sjølvsagt fått det.
At dykk fekk feil te må eg berre beklage.

Ynskjer dykk ein fin sommar vidare!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Tradisjonsrikt hotel med røtter mer enn 100 tilbake. Kjent for sitt gode kjøkken. Selv i disse koronatider fikk vi både frokost og middag som mettet. Ligger sentralt til i Lom og så og si i sentrum. Unngå rom mot hovedveien. Vi lå i sidebygget med vindu mot hovedveien. Det synes vi var litt dyrt, men greit nok.

Romtips: Be om rom vekk fra hovedvei.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Takk for attendemelding!
Triveleg å høyre at dykk hadde eit godt opphald her hjå oss!

Ynskjer dykk ein fin sommar vidare!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser