Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Priceline
Booking.com
ZenHotels.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Vurdering fra reisende
41
90
35
17
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
90
35
17
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 193 anmeldelser
Anmeldt 12. september 2020

Under våre kurs og føringer i Jotunheimen er ofte Klatrekompaniets guider og deltagere gjester på Fossheim Turisthotell. Dette er det beste alternativet for oss og de som er på utkikk etter den beste og ultimate kombinasjonen av god mat, fine rom i ærverdige og historiske omgivelser og god service. Som en av de Historiske hotellene har hotellet spennende historie som du kan sette deg inn i på hotellets bibliotek. Vi velger Fossheim når vi skal levere den beste totalpakken til våre kunder.

Lom har rykte for god mat og det er flere steder som tilbyr matopplevelser i toppskiktet her, men vår opplevelse er at Fossheim leverer best innenfor dette segmentet.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, larshK4902NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei Lars!

Tusen takk for triveleg attendemelding!
Dette set vi stor pris på!
Triveleg at dykk vel å bruke oss som base for dykkar kurs!

Velkomne att ved eit seinare høve!

Beste helsing
Heidrun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Et hotell med spennende historie. Et eldre hotel med egen sjarm. Det er lytt, slitne rom og badene trenger oppussing. Allikevel en fantastisk opplevelse. Maten i restauranten er i særklasse og servicen generelt er topp.
Vi kommer gjerne igjen.
Takk for en fantastisk opplevelse

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kristinah271
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Kristina!

Takk for ei triveleg attendemelding!
Dette set vi pris på!
Vi er klar over utfordringar med rom og bad som skulle vore pussa opp, men dette jobbar vi kontinuerleg med.

Ha ein fin haust, og velkomne attende!

Beste helsing
Heidrun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fikk et deilig stille rom på baksiden av hovedbygningen, rett ved utgang til hagen. Helt fantastisk middag, og veldig hyggelig personale. Vi likte at frokosten ble servert ved bordet, og vi ble gode og mette med flere tilvalg.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 979gudruns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei!

Takk for triveleg attendemelding!
Dette set vi stor pris på!

Ha ein framleis fin sommar, og velkomne att ved eit seinare høve!

Beste helsing
Heidrun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Bodde der med vennepar, pga feil ved bookingen ble vi tilbudt leilighet i Skaansar (nyoppusset i hytte). Der var det maks!

Hadde nydelig fireretters middag, og frokost selvsagt. Den ble arrangert Corona-trygt, med standard fat med (litt) pålegg, men med rikelig tilvalg etter meny. Helt fint!

Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei!

Takk for triveleg attendemelding!
Dette set vi stor pris på:)

Ha ein framleis fin sommar, og velkomne attende ved eit seinare høve!

Beste helsing
Heidrun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Super beliggenhet midt i Lom sentrum med gangavstand til alt. Helt ok standard på rommene og god seng. Frokosten var SKUFFENDE. Corona eller ei, utrolig dårlig. Vi var 2 personer og fikk servert hele
2 skiver skinke og 2 skiver ost. Da vi spurte om påfyll var det såvidt vi fikk et ja til svar, servitøren var nølende. Turte ikke å spørre om mer enda vi gjerne ville hatt annet pålegg og mer mat. Det eneste positive med frokosten var det gode brødet. Andre hotell har åpnet buffet igjen og det håper jeg dere vurderer og gjøre også. Eller i det minste spør hvilket pålegg man ønsker.
1600 kr for dette var ikke verdt det. Når man betaler så mye for 1 natt forventer man mer enn dette.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, hannestorsve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidrun Garmo, Daglig leder på Fossheim Turisthotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Hei,

Takk for attendemelding!
Eg beklager at dykk ikkje var tilfredse med frukosten! Vi har valgt å ikkje byrje med buffet enno, då vi ikkje føler oss trygge på at dette er det rette enno i samband med Covid 19.
Vi serverar som sagt ein standard tallerken med pålegg som det er mogleg å få påfyll på, i tillegg til frukostmenyen der dykk kan bestille mellom anna ulike typar egg, musli, fruktsalat, yoghurt og havregraut. Det var leit å høyre at dykk hadde ei dårleg oppleving med dette, for slik skal det ikkje vera.

Ha ein framleis fin sommar!

Beste helsing Heidrun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser