Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trist ...”

Fossheim Hotell - restaurant
Vurdert som nr. 3 av 10 Restauranter i Lom
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Når du kjem hit, skal det vera som å koma heim åt oss. På Fossheim er vi opptekne av å halde tradisjonar levande. Opphavleg er Fossheim ein skysstasjon som vart opna i 1897 av familien Garmo. I dag kan Fossheim losjera omlag 100 personar. Alle romma har bad/dusj og wc. På Fossheim får du oppleva god mat. Kjøkenet på Fossheim har vorte utvikla gjennom mange år og norsk tradisjon og gode rådvarer ligg i botn for det daglege arbeidet. Kjøkensjef er Kristoffer Hovland, kåra til Årets kjøkensjef 2004 og har tidlegare vore med på det Norske Kokkelandslaget. På Fossheim kan du eta ulike menyar, frå enkle rettar til lang vin-meny, og i høgsesongen har vi lunsjbord kvar dag. Urtehagen er uteserveringa vår. Den er ope så framt veret tillet det og der kan du eta smårettar salatar eller noko godt til kaffen. Kva med eit glas rosévin medan du nyt solnedgangen over Skim? Ope kvar dag 12.00 – 22.00 i sesongen.
Anmeldt 10. august 2020

Som svolten vestlending på jobbtur ville eg ha meg eit betre måltid ein måndag, og tok då peiling på bygdas beste restaurant. Hotellet var visst fullt, så rom måtte han ta på eit nærligande hotell. Forståelig det når ein ikkje har bestilt. Men eg tok turen bortom i og med hotellet og restauranten der får så mykje skryt. Det såg ut til å vere bra med plass i lokalet, så håpet steig og menyen såg utsøkt ut. Den kjekke servitøren eg traff på etter eit høylytt slag i bjella, kom tilbake etter ein kort rådføringsrunde og beklaga; Det er fullt... Jaja, tenkte eg og fant meg eit bord på eit litt enklare establissiment. Elgburgeren var god, og godt med poteter og "graps"(les; løk, gulrot, paprika, sopp med mer, og saus). Fylte magen gjorde det.
Tok turen innom den flotte restauranten igjen etter måltidet, berre for å gå ein liten tur i det flotte sommarværet. Og fant dei fleste bord som stod tomme ein god time tidlegare, fortsatt mangla både kjørel og bestikk.
Eit kjapt regnestykke gjekk igjennom hovudet mitt, og eg fant ut eg sparte ca kr 800,- på denne avvisinga...

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 573agnarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IngridFossheim, Spisesalsansvarleg på Fossheim Hotell - restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei! Så leit at du kom akkurat denne kvelden! Vi skjønar at du vart skuffa. Ein servitør vikla foten tidlegare på dagen, og vi fekk diverre ikkje tak i nokon til å steppe inn. Med stapp fullt hotell, og prioritering av buande gjestar fyrst, hadde vi ikkje kapasitet til å fylle opp spisesalen, sjølv om vi så absolutt
gjerne skulle tatt inn alle på middag. Vi vil gjerne yte god service til alle som allereie har bestilt, og det kom vi ikkje til å klare denne kvelden da vi mangla ein servitør. Vi beklagar at ordlyden vart feil; vi skulle sagt at vi ikkje hadde kapasitet, ikkje at det var fullt. Håpar du kjem att og gjev oss ei ny sjanse!
Beste helsing
Ingrid G

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (127)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 127 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020

For tredje året på rad; godt gjort å levere så god mat, service og atmosfære. Smakfulle retter, og gode viner. Hyggelige og blid betjene, man føler seg velkommen. Vi kommer tilbake; alle 4

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ireneraelingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi var to par som hadde fireretters meny. Og ble stapp mette, så det var godt vi ikke tok alle seks rettene... Nydelige omgivelser, og oppmerksom, ung oppvarter. Et «herremåltid», men også for damer.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IngridFossheim, Restaurantansvarleg på Fossheim Hotell - restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Tusen takk for attendemeldinga di! Dette var triveleg å høyre :) Velkomne att ved eit seinare høve!
Beste helsing Ingrid G

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Me fekk overnatting med mat her av mine ansatte til min 60års dag. Har kjørt forbi Lom utallige gonger men aldri overnatta her. På Fossheim hotel var det vel Arne Brimi starta si karriere? Kom hit på ein Onsdag i fint vær og ble ønskt velkommen av ei hyggeleg jente i resepsjonen. Fekk rom i 2 etg med liten verandar, rommet var ikkje stort men dette er eit gammalt hotel og det må ein ha i tankane. Frokost vart servert ved bordet pga covid. Veldig hyggeleg og blid jente som serverte oss og frokosten var god. Var ute i urtehagen på ettermiddagen og slappa av med noko kaldt i glasset, veldig koseleg! På kvelden var det middag og blomkålsuppe, kje med lokale småpoteter og brunost terte til dessert var bare heilt ,heilt topp. Hotellet i seg sjøl ser eg at andre meiner burde oppdaterast? Ja burde de det? Forsvinn ikkje mykje av sjarmen då, i blant anna : Peisestoge, bibliotek, litt mindre plass og atmosfære. Me he ihvertfall hatt nokre veldig hyggelege dagar her.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IngridFossheim, Spisesalsansvarleg på Fossheim Hotell - restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Tusen takk for svært triveleg attendemelding! Dette sette vi svært stor pris på! Vi vil svært gjerne oppdatere slitne bad, men vil nok prøve å behalde mykje av det gamle da vi er eit historisk hotell og set pris på det som oldeforeldre og besteforeldre har gjort før oss.
Eg skal bringe vidare rosen til kokkane våre, og resten av personalet! Tusen takk for besøket, og velkomne attende!

Beste helsing Ingrid Garmo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Familie med fire voksne hadde to flotte døgn i stabbur og ved matbord. Nydelige middager og magisk stemning. Også Galdhøpiggen leverte!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annekf2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IngridFossheim, Restaurantansvarleg på Fossheim Hotell - restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Tusen takk! Så triveleg ei attendemelding :) Velkommen attende!
Beste helsing
Ingrid Garmo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fossheim Hotell - restaurant, så også på

 

Har du vært i Fossheim Hotell - restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din