“Alle tiders mat”

Fossheim Hotell - restaurant
Vurdert som nr. 3 av 11 Restauranter i Lom
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Når du kjem hit, skal det vera som å koma heim åt oss. På Fossheim er vi opptekne av å halde tradisjonar levande. Opphavleg er Fossheim ein skysstasjon som vart opna i 1897 av familien Garmo. I dag kan Fossheim losjera omlag 100 personar. Alle romma har bad/dusj og wc. På Fossheim får du oppleva god mat. Kjøkenet på Fossheim har vorte utvikla gjennom mange år og norsk tradisjon og gode rådvarer ligg i botn for det daglege arbeidet. Kjøkensjef er Kristoffer Hovland, kåra til Årets kjøkensjef 2004 og har tidlegare vore med på det Norske Kokkelandslaget. På Fossheim kan du eta ulike menyar, frå enkle rettar til lang vin-meny, og i høgsesongen har vi lunsjbord kvar dag. Urtehagen er uteserveringa vår. Den er ope så framt veret tillet det og der kan du eta smårettar salatar eller noko godt til kaffen. Kva med eit glas rosévin medan du nyt solnedgangen over Skim? Ope kvar dag 12.00 – 22.00 i sesongen.
Anmeldt 14. juli 2022

Selv den enkleste retten av stekt laks blir velsmakende her. Jeg er ikke noen elsker av verken laks eller kylling, men her tryller kokken frem en rett som smaker helt fortreffelig. Skal noe anbefales ekstra så må det bli rein.

Takk, hugbre

Anmeldt 22. juni 2022

Vi spiste 3-rettersmiddag her (mulig med opptil 7 retter). Maten var god og servitøren hyggelig og hjelpfull! Menyen var den samme de tre dagene vi var i lom, så det holder med et besøk her.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, perthomasb
Anmeldt 23. august 2021

Har over flere år, fra tiden da Arne Brimi regjerte, og senest nå i august, hatt noen overnattinger på Fossheim.
Fossheim er dessverre blitt en skygge av selv. Rommene er slitne; det var lite "Superior" over rommet vi bodde på, man skal i den kategorien kunne forvente noe annet enn gammel nålefilt på gulvet og gamle utdaterte hyttemøbler. For ikke å glemme badet som sårt trenger en oppgradering.

Det var ikke middagsservering på kvelden i hotellet pga personalmangel.

Frokostserveringen var dessverre noe av det dårligste jeg har opplevd på et hotell. Vi fikk noen tørre skiver brød, noen få skiver salami, skinke og litt svett ost på et fat. Kaffen var sur og lunken, og ved spørsmål om det var mulig å få majones på bordet ble hele flasken plantet på bordet, men den var ikke åpnet, og krevde skarpere verktøy enn vi hadde tilgjengelig... Frokostserveringspersonalet virket rett og slett uinteresserte og uproffe.

Får håpe de bare hadde en dårlig dag, og at dette ikke er den nye standarden.

Dato for besøk: august 2021
Takk, a9tabe61
Anmeldt 11. august 2021

Vi bodde en natt på Fossheim hotel, som jeg anbefaler for overnatting.
Restauranten var dog svært lite imponerende.

Man får valget mellom 2-6 retter, hvilket er fint.
Forretten var røkelaks, som både smakte og så ut som om det var kjøpt på Kiwi og lagt på tallerken.

Kjøttet som ble servert var seig og levde heller ikke opp til forventningene heller.
Service var ok. Det er mulig at vi var uheldige, og at både forrett og hovedrett er bedre andre dager.

Oppholdet på Fossheim var hyggelig, men gå et annet sted for middag.
Medregnet pris lander måltidet på 3/6.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, critical_traveler00
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Fantastiske elgkarbonader, de anbefales virkelig.
God atmosfære og trivelig personale.
Vi kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, ingerlise44
Ingrid G, Restaurantansvarleg på Fossheim Hotell - restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei! Takk for attendemelding, men denne er nok ikkje til oss da vi ikkje har elgkarbonader på menyen :)
Men triveleg at du likte karbonadene! Kanskje du har ete på Fossberg?

Beste helsing
Ingrid

Reisende som så på Fossheim Hotell - restaurant, så også på

Har du vært i Fossheim Hotell - restaurant? Del dine erfaringer!