Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fin familietur til Galdhøpiggen

Fin tur fra Juvasshytta i all slags vær. En fin fysisk utfordring for hele familien. Gode støvler... les mer

Anmeldt 11. august 2019
andfaa
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Norges høyeste topp

Hadde en nydelig tur i juli 2019. Været var helt fantastisk, nærmere 15 grader og strålende sol der... les mer

Anmeldt 7. august 2019
Mariannfj
,
Kristiansand, Norge
Les alle 164 anmeldelsene
  
Anmeldelser (164)
Filtrer anmeldelser
164 resultater
Vurdering fra reisende
127
30
5
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
127
30
5
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 164 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Fin tur fra Juvasshytta i all slags vær. En fin fysisk utfordring for hele familien. Gode støvler er viktig i steinete terreng. Fin, enkel servering på toppen som tar både kort og Vipps.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, andfaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Hadde en nydelig tur i juli 2019. Været var helt fantastisk, nærmere 15 grader og strålende sol der opp. Man kan nesten ikke være heldigere med været. Bra tempo på turfølge og fotturen over Styggebreen var både spennende og nervepirrende. Sistse parti er veldig bratt, men når man kommer opp er det vel verdt det. Vi gikk fra Juvasshytta, som skal være den "letteste" turen. Mange barnefamilier går til galhøpiggen. Det var svært mange mennesker, tipper nærmere 2000 på toppen den dagen ihvertfall, for forbered deg på litt kø i det siste partiet på toppen. Jeg er ikke typen som løper opp fjellene, så satte pris på de små pausene i køen :)

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Mariannfj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Overnattet på campingen på Raubergstulen og brukte deres guider på turen. Startet turen fra Juvass. Hadde med tre barn, 6-13 år. De er godt vante med tur så det gikk helt fint. Kjempefint tempo over breen. De siste høydemetrene er veldig bratte så her kreves det at barna forholder seg til hva guiden sier.
Når det gjelder utstyr så må man ha gode sko med stive såler for det er veldig steinete og man blir nok sliten i beina uten gode sko. Det var også «slush» over breen og mange ble våte på beina.
Premien er utsikten på toppen - da tåkedottene forsvant.
Det var mye folk da vi gikk men syns det var helt uproblematisk. Alle tok hensyn.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, MoLo9517
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk fjell tur. Kjørte bil fra Raubergstulen til Juvasshytta. Tips: parker på innsiden av porten opp til fjellet (pris 100,- tar kort) kvelden før. Benyttet Raubergstulen sine fjell guider. Meget profesjonelle, og meget hyggelig. Topp sikkerhet hele veien. Ikke dyrt

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Sollie2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Selve vandringen på toppen er en fantastisk opplevelse. anbefaler at vannflaske medbringes. Å stå på Norges høyeste fjell med muligheten å få kjøpe pølse i lompe og en solo. Se Norge. Bli glad og rørt!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Voyage419870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser