Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Opplevelse man bør ha - kjempefint

Dette er en tur og opplevelse som kan anbefales på det sterkeste, selvfølgelig ekstra bra med flott... les mer

Anmeldt 21. juli 2021
613kjetila
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Ekstremt krevende tur fra Spiterstul til Galdhøpiggen og ned igjen.

Har ventet i mange år på å gå opp her og endelig var dagen kommet. Hadde valgt å gå fra... les mer

Anmeldt 18. juli 2021
Arild P
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 178 anmeldelsene
  
Anmeldelser (178)
Filtrer anmeldelser
178 resultater
Vurdering fra reisende
136
34
6
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
136
34
6
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 178 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi er tre brødre som gikk til Galdhøpiggen som en markering av eldstebror sin 40 årsdag. Vi kunne ikke vært heldigere med forholdene, så å si vindstille og blå himmel hele dagen. Guidene fra Juvasshytta var meget dyktige og loset oss alle trygt helt til toppen. Litt mye venting til tider, men forståelig når de kjører et opplegg som også tillater barn fra 7 år med på tur. 5 guider på 200 mennesker virket drøyt, men de håndterte det veldig bra. Toppen var naturligvis høydepunktet på turen
Er du i helt ok form så kommer du deg fint opp! Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, olangset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Selvsagt må du til Galdhøpiggen. Norges høyeste fjell er ikke veldig utilgjengelig, så hit kan man komme seg dersom man er i normalt god form. Gå fra Spiterstulen (lang tur) eller fra Juvass (kortere tur), og nyt utsikten fra taket av Norge. Går du fra Juvass i taulag med barn, sørg for å plassere ungen(e) langt fram i taulaget!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Øyvind V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi gikk Galdhøpiggen fra Juvasshytta over breen med brefører. Turen var delt opp i tre etapper. Dessverre gav breførerne inntrykk av at vi hadde det veldig travelt. Pitstoppene var på maks fem minutter og du rakk så vidt å kle av/på deg og ta en liten rute med sjokolade før turen gikk videre. Når vi stoppet på siste etappe ca kl. 12.30 før vi skulle klatre over eggen, fikk vi tydelig beskjed om at vi måtte ta tiden på hvor lang tid vi brukte til toppen og at vi mest sannsynlig kom til å bruke like lang tid ned igjen. Vi skulle møtes tilbake med taulaget kl. 14.30. Selvfølgelig brukte vi ca 50 minutter opp (anser meg selv som i gjennomsnittlig god fysisk form) og det ble da veldig kort tid på toppen. Vi hadde sett for oss en rolig lunsj, et kjøp i kiosken og tid til bilder, men pga møtetidspunkt ble det bare kjapt noen bilder før vi måtte starte å gå nedover igjen. Dette var veldig synd da vi var uheldig med været og utsikten og det begynte å klarne opp mens vi stod på toppen. Neste gang blir det derfor tur fra Spiterstulen og ikke over breen...Ellers er turen familievennlig og passer de fleste. Den er ikke altfor krevende, men vær forberedt på at det er stein stort sett hele veien.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, krirye92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Tur fra Juvashytta til Galdhøpiggen med guider, bestilte familiepakke på nettet et par uker i forveien. Turen var delt opp i 3 etapper. Etappe 1 frem til selve breen, ca en times tid. Etappe 2 var over breen i taulag på 40 stk. Tok altfor lang tid og kan føles litt overkill med taulag da det er en sti over selve breen, men en må seff være forsiktig med sprekker etc . Tok ca 45 min over breen. Etappe 3, selve stigningen opp til toppen. Bare stein , Gabbro, så ha på fjellstøvler. De fleste klarer å gå opp denne etappen på 35-40 min. Betjent hytte på toppen som tar vipps. Hele turen tur-retur tok 6 timer, var endel venting siden vi var 250 stykker og den tregeste styrer farten så tålmodighet og nok sjokolade kreves. Veldig fin naturopplevelse og god utsikt på toppen. Synes ikke en får helt valuta for pengene men dersom en skal over breen så har en ikke noen annet valg enn å kjøpe guidet tur.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, christianhayopsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Jeg er ikke noe naturmenneske...men heiv oss med da noen i familien skulle hit. Og målet mitt har vært å komme meg opp på en topp etter stor vektnedgang. Så nå var dagen kommet. Så spent at jeg nesten ikke fikk sove natta før. Men foren fantastisk tur. Mye forskjellig vær. Fikk ett gløtt av toppen før vi gikk ut på breen. Desverre mye tåke og vind denne dagen 11 juli. Men var fascinerende å se fjellet i både sol, snø, vind, tåke. Så ikke mye av utsikten, så vil nok ta turen igjen i bedre vær. Turen er delt i 3 etapper opp. Første 3 km over steingrunn. Så pause/ oppsamling før vi gikk i samlet gruppe over breen. I tau. Tok ca 50 minutter i rolig tempo. Så siste etappe opp fjellet. Bratt stigning og litt isete. Kødannelse da vi møtte andre grupper på vei ned igjen. Men denne delen går du på egen hånd og kan gå i eget tempo. Brukte ca 1 time på denne etappen. Etter de obligatoriske bildene på toppen, så klarte jeg å falle og brekke håndleddet. Ble litt styr for guidene da..kanskje litt uforberedt på slike situasjoner. Men de tok seg inn. Fikk spjelka og bandasjert armen. Så var det å gå ned igjen til Juvasshytta. Før turen gikk på legevakt på Otta, så sykehuet på Lillehammer. For reponering og gipsing. Men utrolig flott tur. Opplevelse for livet. Og ikke minst en god historie å fortelle seinere. For hvor mange kan si de har brekt armen på 2469 meters høyde. Stor takk til guidene for alle hjelp.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser