Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott senter for alle i familien

Flotte utstillinger og ikke minst interessant med arkeologiske funn og presentasjoner av fjell og... les mer

Anmeldt 6. juli 2021
Knut Erik T
,
Ålesund, Norge
Utrolig kreativ presentasjon av været i fjellet!

Veldig moderne og flott presentasjon av fjellet, men også om vær/klima og i 2.etasje er det en fin... les mer

Anmeldt 15. juni 2020
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Les alle 27 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (27)
Filtrer anmeldelser
27 resultater
Vurdering fra reisende
14
9
1
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
9
1
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 27 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2021

Flotte utstillinger og ikke minst interessant med arkeologiske funn og presentasjoner av fjell og dyreliv. Mye som engasjerer både barn og voksne. Rent og pent anlegg.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Knut Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2020

Veldig moderne og flott presentasjon av fjellet, men også om vær/klima og i 2.etasje er det en fin utstilling av dyr og fugler/ugler i norsk natur.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjersti S, Informasjonssjef på Norsk Fjellsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020

Takk for triveleg attendemelding, Ingeborg56!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk utstilling Bergtatt, ny i 2018, glem de gamle anmeldelsene. Fineste utstilling jeg har vært på noen gang. Perfekt for barn Multimedia av norsk fjell og natur opplevelse

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Trail296404
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kjersti S, Information consultant på Norsk Fjellsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2019

Hjertelig takk for fantastisk anmeldelse Trail296404!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Virkelig er sted man må besøke!
Godt og visuelt og med ulike opplevelser som engasjere barn og voksne. Dra dit!!

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, tonjes2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2017

Verdt å ta turen innom om du først er i Lom - nytt, moderne, rent og pent ! God service, mange ansatte som kan mye om området og rene, fine toaletter

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Liv R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser