Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En fantastisk biltur med panoramautsikt over de Norske fjell.

Denne turen er et must for dem som ferierer i Norge, med kjøretøy. Anbefaler å kjøre opp fra Øvre... les mer

Anmeldt 17. september 2018
RuneT193
,
Bergen, Norge
Flott opplevelse både med bil og til fots.

Bilveien over fjellet er en opplevelse i seg selv med bratt og smal oppstigning fra Fortun. Mange... les mer

Anmeldt 13. september 2018
laffenM
,
Bergen, Norge
Les alle 116 anmeldelsene
  
Anmeldelser (116)
Filtrer anmeldelser
116 resultater
Vurdering fra reisende
99
16
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
99
16
1
0
0
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 116 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018

Veien over Sognefjellet er en opplevelse i all slags vær. Det er selvfølgelig fantastisk når været er bra, men det er også en flott opplevelse når skydekket ligger lavt. Det blir aldri helt likt og det er alltid en opplevelse å kjøre på de svingete veien mellom fjell og snø.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018

Om ein veljer å reise via Tindevegen frå Øvre Årdal, via Luster eller frå Lom så er dette vegen som gjer deg stolt av å vera norsk og/eller turist i eit så vakkert land. Sognefjellet er Noregs tak og i bil kjem du opp i 1400 moh. Flott natur, gode rasteplassar og mange stadar å overnatta eller å få seg ein matbit.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Sissel Anita H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Helt vanvittig natur vi har i Norge, det var sol og 25 varmegrader. Fikk sett utrolig mye med det flotte været. Her skal vi kjøre flere ganger. Helt supert.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 66mdo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Det er en spektakulær tur med bil over fjellet. En spesiell opplevelse å kjøre over fjellet å se så mye av Norge fra bilen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ToreT47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk utsikt. Du kan stoppe overalt. Like vakkert. Sognefjellet slår det meste i fint ver. Ta turen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Brynhild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser