Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Lom
Publiser
Innboks
Søk
Se gjennom høydepunkter
Another wonderful drive

Også denne sommeren kjørte jeg denne fantastiske ruten som starter i Lindevegen, Øvre Årdal. Var... les mer

Anmeldt 10. september 2019
RuneT193
,
Bergen, Norge
Norges høyeste fjellovergang

Sognefjellveien skuffer ikke. I flott vær nøt vi turen over fra Lom til Lusterfjorden. Passende... les mer

Anmeldt 16. august 2019
378einarm
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 134 anmeldelsene
  
Anmeldelser (134)
Filtrer anmeldelser
134 resultater
Vurdering fra reisende
115
18
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
115
18
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 134 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2019

Også denne sommeren kjørte jeg denne fantastiske ruten som starter i Lindevegen, Øvre Årdal. Var nok en gang heldig med været, noe som er avgjørende for å få sett den utrolige naturen.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, RuneT193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019

Kanskje Nord Europas høyeste fjellovergang med 1500 moh. Stopp ved Elveseter, Sognefjellshytta og Turtagrø underveis. Her bør du ikke ha dårlig tid.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

Sognefjellveien skuffer ikke. I flott vær nøt vi turen over fra Lom til Lusterfjorden. Passende trafikk og ingen som kjørte farlig eller uforsiktig. Det var som om fjellet i seg selv sa fra. Kjør pent og nyt utsikten og villskapen. K&E

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 378einarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Flott vei over en av Norges fineste fjellpass, og syns stanarden på veien var god :) Syns utsikten ned svingene på vestsiden var nydelig.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Mariannfj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019

Flott natur fra Lom, opp Bøverdalen, og opp på fjellet. Bare å nyte både dalen opp, selve fjellet og ned til fjorden på sydsiden. Om manhar litt ekstra tid, ta av ved Turtagrø og kjør veien ned til Øvre Årdal. En stor opplevele om været og sikten er fin.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, IngeMauseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser