Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
4
3
4
9
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
3
4
9
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 26 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte Nissegården for 3 gang. Fine men enkle hytter. Luktet grønnsåpe når vi kom og det var et bra tegn mht renhold. Enkel og grei innsjekk. Mye av aktivitetstilbudet var borte pga snøskred sist vinter. Vi leide robåt og fisket med oter på kvelden. Fikk en veldig fin opplevelse på vannet. Anbefales for barnefamilier og andre. Noe av aktivtetene er noe gjengrodd og skulle gjerne ha vært litt kioskvarer i resepsjonen. Hyggelige verter, grei pris inkludert sluttrengjøring.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Jeg må si vi ble imponert over det gode håndverket som ligger bak å bygge campingen. Noe slitt, ja bevares, men familien fra 3-59 år storkoste seg. Vi har under turen overnattet på alt fra 5-stjerners til slitne hotellrom. Men det er noe med dette stedet som føles mer personlig. Å renne på vannsklie gjennom skogen var himmelsk. Takk for oss, vi kommer gjerne igjen. Hilsen mindre kresen familie fra vest som liker nisser.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Vetlemy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019

En plass som tiden har reist forbi.
En plass med muligheter, men mye er forsømt.Skal vurdere bedre anmeldelser nestee gang. Hytten som jeg leide var rein, men standarden ellers var ikke helt tilfredstillende.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Per Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Lite tiltalende sted, slitt og lite trivelig/ ustelt ankomst. Dyrt i forhold til hva du får. Mange andre fine plasser i Lom og Skjåk som er et bedre valg enn denne. Negativ holdninger til flyktninger og ufine kommentarer til at turiststedet Sota Sæter markerer Pride, understreker bare at dette er en plass dere fint kan kjøre forbi

Dato for oppholdet: juni 2019
3  Takk, 970kristiana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Slitt og dårlig std på hyttene. Hull i takene og har sett sine beste dager. Måtte bytte flere lyspærer. Altfor dyrt til den prisen. Aktivitetsparken trenger vedlikehold og oppussing. Nærhet til Lom og innsjø.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, t0mrunarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser