Lars M
          18.5 km fra Brimi Sæter
          55.3 km fra Brimi Sæter
          Se flere hoteller i Lom
          Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Besøkte Brimi Sæter 1 døgn i juli, fantastisk opplevelse 🥰 Nærmere seterlivet kommer du ikke!
          Fin stemning, gode råvarer til alle matretter og mye kortreist mat fra setra og nærområdet 👍 I kjelleren yster de egen ost.
          Bodde på tunet i en liten hytte, og bestilte signaturretten «SkråpåTå» som ble servert i 2 etg i Seterstua. Ikke langt unna stod kua på båsen.
          Nydelig mat&drikke og dessert på setertunet med lokal Felespiller.
          Ola og Hans driver Setra og har skapt et fantastisk konsept med masse god stemning og dyrene tett innpå 🐶🐄🐈🐓 Anbefales - dette er et lite eventyr 🥰

Takk, asborkhus
          Anmeldt 24. juli 2019

Et eventyr av en opplevelse!! Fantastisk "Skråpå-tå" i herlige omgivelser. Vertskapet og andre ansatte gir det de har for og gi alle en hel-aften. Flotte omgivelser og følelsen av og virkelig dra til seters for og ete oss feite:-) Og når kvelden kom var det aldeles nydelig og tusle ned til Lavo`n med gode senger og en utsikt som kan ta pusten fra en hver om morgenen. Ikke nok med at vi spiste oss nesten fordervet om kvelden, så duker de jammen opp med en seterfrokost jeg aldri før (eller senere) vil oppleve. En gastronomisk orgasme rett og slett:-) En ting er sikkert Hans og Ola, dette kan dere og vi kommer snart igjen. Tusen, tusen takk for det dere er:-)

Romtips: Lavvo nr 2 anbefales. Gode senger, strøm, og flott utsikt ,ligge og høre på ku og sauebjeller før du sovner, og av hanen som gol i 5-tiden.
          Takk, Rhanse
          Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Maten var en opplevelse i seg selv og servicen var helt tipp topp. Koselig å være sammen med alle dyrene på sætra - godt å se hvor godt dem har det. Kommer gjerne tilbake. Trivelig vertskap som fortalte historien og sætra og en fin avslutning med felespill. Må heller ikke glemme dessertbordet

Takk, UnniMeretheA
          Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Vi var 8 som overnattet to døgn og fikk en egen hytte med 8 senger. Rent og pent, men litt lite kjøkkenutstyr. Selskapet feira bursdag på kvelden, hvor menyen var (skråpå tå) middagen kosta 645 kr PR pers. Fra 12 år og oppover. Kjempedyrt for ungene, som ikke spiste stort av den spesielle maten. Burde vært et alternativ til for folk under 18 år. Drikke kom i tillegg. Maten var spesiell, men god for voksne. Serveringspersonalet var ungdom som hadde sommerjobb. De hadde fått alt for dårlig opplæring. Med de prisene som var på mat, drikke og overnatting, hadde vi forventet bedre servise. Bygninger og omgivelser var meget bra.

Takk, annegunnp2016
          Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mat i fantastiske omgivelser både ute og inne. Vertskapet og de ansatte er topp. Spiste signaturretten som heter skråpå-tå som består av 4 retter. Meget god mat og de ansatte lager en flott atmosfære. Sitter ved langbord og det er veldig hyggelig og man blir kjent med nye mennesker

Dato for oppholdet: august 2018
          Takk, Kjaate