Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
57
11
7
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
57
11
7
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 76 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom Brimi Sæter en mandag ettermiddag. Gledet oss til å spise «skråpåtå-meny» og sove i Lavo på tunet. I forhold til overnatting måtte vi dessverre avlyse Lavoen på grunn av været. Det var iskaldt og det var meldt snø. Men, vi fikk med oss maten og historiene til de fantastiske eierne/driverne. På Brimi Sæter var det et unikt knippe folk som jobbet og gjorde alt det beste for sine gjester. Atmosfæren var varm og god(inne ihvertfall:)
Landskapet rundt var majestetisk og storslagent. Vi fikk dessverre ikke overnattet denne gangen, men håper muligheten byr seg igjen.
Vi vil anbefale Brimi Sæter til alle som ønsker seg en unik opplevelse på den fineste plass!!
Takk for oss❤️

Dato for oppholdet: juli 2020
5  Takk, P2262RHlindar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Vi var to stykker som sov en natt på Brimi-Sæter og spiste 4-retters Skråpåtå. Veldig idyllisk og genuint sted. Rommet var rent og koselig. Maten og opplegget rundt denne var meget bra! Anbefales veldig å ta turen. Forbedringspotensiale i punktlighet og serviceinnstilling hos de unge som var ansvarlig for frokostserveringen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Norwegian-guy-travel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020

Hvis man vil ha et stille soveværelse så bør det kanskje spesifiseres konkret i bookingen.

Fin beliggenhet, hyggelig personell og god mat, men… Vi reserverte i god tid og ved prat med dem nevnte vi at vi var et voksent par som ønsket "en avslappende helg i fjellheimen". Vi fikk utdelt et soveværelse i en spesifisert hytte like etter bestilling. På det tidspunktet var det flere værelser for to som var ledige. Vi ble dermed mildt sagt overrasket da vi kom frem og innså at vi hadde blitt plassert i hytte sammen med en storfamilie hvor to av familiene hadde flere småbarn under 4 år og en baby hvor vårt rom var plassert i MIDTEN av de to familiene med småbarn. Det er eldre sæterhytter og meget lytt mellom rommene. Vi var naiv og tenkte at vi ikke "skulle være til bry" ved å klage og skulle gi det hele en sjanse. Vi innser i ettertid at dette var feil av oss. Vi pratet med flere par som hadde bestilt etter oss og som hadde fått stille rom uten småbarnsfamilier. Ett av parene hadde booket rom dagen før ankomst. Det føltes som Brimi Sæter kanskje var opptatt av 100% belegg, hvor ett par måtte "ofres" til å bo sammen med storfamilien, og at dette paret dessverre ble oss. Vi hadde som nevnt booket tidlig og føler vi burde fått en «heads up» slik at man fikk mulighet til å ombooke eller avbestille. Dette ble absolutt ikke slik vi så for oss!

Først natten ble vi vekket kl.03.00 av barnegråt, som igjen førte til at andre barn og voksne våknet, det ble prat, barnelatter, barnegråt, lek og smelling med dører fom kl.03.00 opp og ned til frokosten startet kl.08.30. Natten etter startet det i 04 tiden. Etter en lang fjelltur var dette ikke optimalt. Vi sov maks 3-4 timer hver natt.
Vi hadde en prat med Brimi Sæter om situasjonen og vi er alle enige om at situasjonen var uheldig! Vi fikk ingen kompensasjon, men beskjed om at vi burde sagt i fra før, vi ser den. Likevel mener vi at Brimi Sæter bør tar sin del av ansvaret for at vi kom i denne situasjonen i utgangspunktet, da det virket noe naivt og lite gjennomtenkt å plassere oss alle på samme i hytte. Vi har tidligere bodd på hosteller, DNT hytter ol med fellesarealer, men aldri opplevd noe lignende! I tillegg er dette mer kostbart og vi er skuffet over utfallet da vi hadde gledet oss til å komme til fjells og slappe av i en ellers så stressende hverdag i storbyen.

Vi har valgt å skrive dette innlegget for å at andre skal unngå å havne i tilsvarende situasjon. Vi ber pent Brimi Sæter om å bli flinkere å ta noe mer hensyn til sammensetningene og kanskje gi gjestene en liten «heads up» om sammensetningene blir noe «kræsj» slik det ble for oss. Da hadde vi nok funnet noe annet sted og helle booket på Brimi Sæter ved en senere anledning:)

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
4  Takk, Linn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

På vei hjem fra Vestlandet bestemte vi oss for en natt på Brimi Sæter noe vi ikke angret på. Lavo var eneste ledige alternativ men med dobbelseng var jo det luksus. Menyen på kvelden er satt og heter Skrapa tå, lomsk for Raclette, men du verden for en opplevelse. Stor forteller evne av vertskapet sydde kvelden sammen for 55 blide og glade gjester. Fiskesuppe med ørret fra Tesse smaksatt med urter, salat med lokal spekemat, sæterost på egen lagd raclett så marinert kjøtt fra Aukrust gård avsluttet med dessert buffet. Stappmette alle 55 var det godt å stupe i seng i lavvoen. Heimelaga frokost neste morgen med lokale spesialiteter, men nystekt vaffel med Sæter rømme og heimelaga blåbærsyltetøy tok første prisen. Brimi Sæter må bare oppleves, varmen til vertskap, beliggenhet utsikt Sætra dyrene alt rett og slett. Så en takk til Tessa som tok imot vår Jack Russel på tilsvarende måte

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 99vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Nordover langs Gudbrandsdalslågen, LANGT. Plutselig ankommer vi Brimiland og Brimi sætra.
Lunchen ventet på oss:

Rømmegrøt & spekemat + kjøttsuppe. Lokalt drikke fra Lom Bryggeri. En liten forsmak på hva som venter oss senere i kveld.

Vi har også fått tildelt hver vår sovealkove som befinner seg langs kneveggene i spisesalen.

Og så var det middag.
Og hvilken middag.!!!
Og etterpå et uforglemmelig dessertbord. Dette kan de!
Det finnes ingen mer oppriktig kjærlighet enn kjærligheten til mat.»
- George Bernard Shaw
Gode venner på 4- retters "skråpå-tå" på Brimi sæter.
En fantasisk opplevelse!!!
Legg spesielt merke til dessertbordet. Grete Roede og hennes like var ikke å se. Det trengtes kosemerker for mange måneder fremover. Vi er rett og slett grusomt heldige som får oppleve en slik smaksflora her oppe i fjellheimen. Heldigvis har vi ikke bestigning av høye fjell på programmet i morgen....

Vi kommer ikke på en eneste grunn til å ikke anbefale dette stedet. Det er rett og slett verd et besøk, eller to, eller tre.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, mortenr743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser