Denne sommeren ble det Norge. En deilig kombinasjon av fjorder på vestlandet, til fjellene i innlandet.
For å sette et verdig og tydelig punktum, avsluttet vi med et opphold på Brimi Sæter, med opphold og meny til kvelds.
Det gav oss noen uforglemmelige inntrykk. Kyrne som rusler langs veien i flokk, mens du sitter dypt i en stol med et glass vin. Gårdshunden som konstant søker oppmerksomhet. Kattunger som gjorde alle sine bevegelser med den største livsglede. Geitene som kikket passe interessert på deg, mens du funderte på hvilken tidsalder de egentlig kommer fra. Solen som badet stedet i rødt ved midnatt, mens bålet brant på plassen der man samlet seg i tyve grader.
Eller var det den deilige maten. De gode vinene. Felespill og fortellinger mens folk hygget seg under måltidet. Vaflene av en annen verden til frokost.
Det er mer enn et hotell. Mer enn en restaurant. Dette er en totalopplevelse. Det er barndom, oppvekst, livet og tanken om det som gjør at å reise i Norge er å gjøre ære på landet vi kommer fra.
Derfor blir det full score. For dette er ikke en ting. Det er alt.