Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
A MUST!!!

Fantastiske Lom stavkirke ligger i Lom sentrum, og er et historisk- og minneverdig landemerke i seg... les mer

Anmeldt 21. august 2022
jans0der
,
Oslo, Norge
Norges flotteste stavkirke?

Lom Stavkirke er kanskje Norges vakreste stavkirke. Godt bevart sentralt plassert i Lom. Dessverre... les mer

Anmeldt 24. september 2020
283ole1984
,
Risør, Norge
via mobile enheter
Les alle 325 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (325)
Filtrer anmeldelser
325 resultater
Vurdering fra reisende
176
133
16
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
133
16
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 325 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig stavkirke. Vel verdt et besøk. Et velstelt og pent område. De gamle gravstøttene gir deg tanker om fordums tid.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, pimpmyride
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantstisk fin kirke. Stopp å se på kirken og museet. Det var en fin opplevelse og kjempeartig å se på arkitekturen og fantastisk at de har klart å ta vare pådømmelse kulurskatten. Ta turen innom.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2020

Veldig flotte treskjæringer og fint rosemalt tak like ved alteret og noen fine naivistiske små malerier å se på. Det eneste som jeg ikke likte var noen moderne lamper som jeg ikke syntes passet inn i denne gamle kirken.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Flott å få sjå. Serviceinnstilt guide som strekte opningstida litt for at vi skulle få oppleve kyrkja frå innsida.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Jorunn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2019

.Lom er en fantastisk plass å være på. Har vært på Galdhøpiggen flere ganger, veldig fin tur i fint og dårlig vær. Hyggelige minner fra Lom stavkirke.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Vidar V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser