Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Norges flotteste stavkirke?

Lom Stavkirke er kanskje Norges vakreste stavkirke. Godt bevart sentralt plassert i Lom. Dessverre... les mer

Anmeldt 24. september 2020
283ole1984
,
Risør, Norge
via mobile enheter
Ok opplevelse

Ungdommen som jobbet der tok seg tiden til å ta en visning rundt og pratet, forklarte. Uten han som... les mer

Anmeldt 23. august 2020
kristinah271
,
Göteborg, Sverige
via mobile enheter
Les alle 313 anmeldelsene
  
Anmeldelser (313)
Filtrer anmeldelser
313 resultater
Vurdering fra reisende
169
128
16
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
169
128
16
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 313 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi endte tilfeldigvis med en dag i Lom og var blant annet innom Lom Stavkyrkje. En helt fantastisk bygning som nesten må sees på nært hold. Bygget i 1160 og rett og slett diger. En perle i Lom.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, olangset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler et besøk her. Guidene gir verdifull informasjon om det som er verdt å vite. Brosjyrer ved inngangen gir også god innsikt. Koster kr 80,- for voksen. Covid kompatibelt. Majestetisk !

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, hanss345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte kirka for 1. Gang etter mange besøk i Lom. Nydlig erverdig stavkirke som er tatt godt vare på. Anbefales et besøk dersom du er i Lom.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig stavkirke. Vel verdt et besøk. Et velstelt og pent område. De gamle gravstøttene gir deg tanker om fordums tid.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, pimpmyride
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantstisk fin kirke. Stopp å se på kirken og museet. Det var en fin opplevelse og kjempeartig å se på arkitekturen og fantastisk at de har klart å ta vare pådømmelse kulurskatten. Ta turen innom.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser