Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
A MUST!!!

Fantastiske Lom stavkirke ligger i Lom sentrum, og er et historisk- og minneverdig landemerke i seg... les mer

Anmeldt 21. august 2022
jans0der
,
Oslo, Norge
Norges flotteste stavkirke?

Lom Stavkirke er kanskje Norges vakreste stavkirke. Godt bevart sentralt plassert i Lom. Dessverre... les mer

Anmeldt 24. september 2020
283ole1984
,
Risør, Norge
via mobile enheter
Les alle 325 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (325)
Filtrer anmeldelser
325 resultater
Vurdering fra reisende
176
133
16
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
133
16
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 325 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Når du går og ser på kirka i et par dager må du jo bort og kikke. Vakkert beliggende og imponerende vakker. Var dessverre stengt.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, KingKEB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi endte tilfeldigvis med en dag i Lom og var blant annet innom Lom Stavkyrkje. En helt fantastisk bygning som nesten må sees på nært hold. Bygget i 1160 og rett og slett diger. En perle i Lom.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, olangset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler et besøk her. Guidene gir verdifull informasjon om det som er verdt å vite. Brosjyrer ved inngangen gir også god innsikt. Koster kr 80,- for voksen. Covid kompatibelt. Majestetisk !

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, hanss345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte kirka for 1. Gang etter mange besøk i Lom. Nydlig erverdig stavkirke som er tatt godt vare på. Anbefales et besøk dersom du er i Lom.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Terje R H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig stavkirke. Vel verdt et besøk. Et velstelt og pent område. De gamle gravstøttene gir deg tanker om fordums tid.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, pimpmyride
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser