Tingeling-19
            Go to your Happy Price
              10.0 km fra Kvaale Gard
              Se flere hoteller i Lom
              Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Greit opphold på Kvaale gård, men savnet engasjement bla. av eier til å fortelle om denne flotte plassen. Litt lurvete og ikke helt reint, men det skal ikke så mye til før opplevelsen hadde løftet seg flere hakk. Vakker utsikt og morsomt hus. Manglet kjærlighet til stedet, men tunet var flott!

Dato for oppholdet: juli 2019
              Takk, 256kristinh
              Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Kvaale gård lå mye vakrere til enn hva vi hadde forventet.
              Vi valgte oss Stabburet, og angret ikke på det. Et stort og flott rom, med gode senger og sengetøy.
              Peis til å fyre opp i, og utsikt til elva.

Det eneste vi savnet var en vannkoker der.
              Det er ikke innlagt vann og rør, men en vannkanne er tilgjengelig.
              Fellesrommet med kjøkkenutstyr i hovedhuset burde vært med tilgang til vann og utslagsvask. Blir fort trangt om plassen, om man er flere gjester samtidig, som skal smøre og spise mat.
              Minus for noe skittent wc i første etasje, og full søppelbøtte.

Vi hadde lest oss opp på hjemmesiden til gården og tidligere tilbakemeldinger, og ble derfor litt skuffet over at uteområdet og hagen var litt sjuskete og rotete.
              Gresset burdet vært klipt, og møblene burde vært shinet opp og satt i stand. Dette er et sted hvor det er perfekt å nyte medbrakt mat utendørs. Her lå rot og skrot synlig flere steder.

Vi nøt oppholdet, og tror det var en stor fordel å ha Stabburet for oss selv. Veldig hyggelig vertskap. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2019
              Takk, fru_Kultur
              Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Kvaale Gard er et nydelig, autentisk sted med superhyggelig vertskap, gode senger og sjarmerende rom. Anbefales!

Vi reiste en stor gjeng voksne og barn en helg i forbindelse med tur til Galdhøpiggen. Perfekt utgangspunkt for denne turen og andre turer i Jotunheimen.

Dato for oppholdet: september 2018
              Takk, GuroS46
              Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

For en perle i Lom! Et nydelig overnattingssted for kropp og sjel. Sanselig og ujålete. Deilige senger, vakre bygninger og hage inndelt i skjermede soner. Koselig stue med sittegrupper, antikviteter og artige detaljer.

Dato for oppholdet: juli 2018
              Takk, KristineKHansen
              Anmeldt 21. september 2016 via mobile enheter

Vi hadde stedet for oss selv da vi var der en overnatting. Alt du trenger: Internett, mikro-ovn, kjøleskap, kaffemaskin og kjøleskap er i stuen utenfor rommene. ute er det griller og koselige sitteplasser.
              Vakre hus, nydelig beliggenhet, hyggelig vert som delte mye med oss og viste oss møbler han har samlet. Kattene ønsket oss kjærlig velkommen. God seng (leie av sengetøy 50 kr/stk), fint bad på gangen.
              Magisk utsikt fra vinduet på rommet. Det finnes også en fin leilighet med stue, soverom, kjøkken og bad hvis man skal være lengre. Anbefales varmt!

Dato for oppholdet: september 2016
              1  Takk, Janne Margrethe S