Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Priceline
Booking.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (141)
Filtrer anmeldelser
141 resultater
Vurdering fra reisende
14
44
36
31
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
44
36
31
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 141 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Toalettfasiliteter og dusj forferdelig skittent. Med så full campingplass burde det ha vært satt inn mer ressurser på renhold. Fulle søppelspann de fleste steder. Pizzaen vi bestilte der var helt uspiselig. Meget skuffende

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, pimpmyride
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet midt i sentrum. Rolig og kjekt for barnefamilie. Dog trakk renholdet mye med. Spesielt nå under Covid 19. Renhold av toalett morgen og kveld gjorde toalettene svært uhygieniske i løpet av dagen. Det manglet tørkepapir til hender på alle toalett. Tørketrommel var defekt, kjedelig spesielt siden det regnet og det var lite tørkemulighet ute. NB vi bodde i telt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ToveJ149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Kjempe grei sentralt beliggende campingplass med bra sanitær anlegg.
Litt støy på kveldene. Kort gangavstand til Kiwi og utsikt mot stavkirka. Så ypperlig plassering!
Grei pris og hyggelig gutt i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, heidir555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Nordal Turistsenter ligger midt i Lom sentrum med bare en liten spasertur til butikker, Bakeriet i Lom, Lom stavkirke, Norsk fjellmuseum. Hytta vi fikk var ren og fin og sengene var veldig gode. Vi tenkte at det kanskje kunne bli litt støy med så sentral beliggenhet og så nærme riksveien, men det gikk helt fint. Betjeningen var veldig hyggelig. Vi kan godt overnatte her igjen!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Berit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

Vi ankom Nordal turistsenter rundt kl 21.15 med bobil, og fant ikke helt ut hvor vi skulle henvende oss for å betale for oppstillingsplass. Vi banket på cafeen og ut kom en hyggelig mann som fortalte oss at det stengte kl 21, men at vi bare kunne bli med inn så skulle han ordne alt for oss. Vi skulle bare overnatte 1 natt og betalte da 275,-. Plassen ligger midt i sentrum av Lom, med gangavstand til Lom bakeri som er norgeskjent for sine kanelboller, samt Lom stavkirke som dateres helt tilbake til 1100-tallet. Vi bega oss ut på en topptur opp Lomseggen (1238 moh) der vi brukte i underkant av 5 timer på ca 12 km. Virkelig verdt turen innom Lom og Nordal turistsenter.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Patthom94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser