Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 162
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 162
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 160
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
TripadvisorUSD 160
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (146)
Filtrer anmeldelser
146 resultater
Vurdering fra reisende
14
45
37
34
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
45
37
34
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 146 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

For 3. Året på rad stoppet vi 3 dager på Nordal Turistsenter etter gode opplevelser de 2 foregående år. Opplevelsen er ikke like bra i år. Beliggenhet og oppstillingsplasser er kjempebra, service ikke like bra som tidligere, men vårt største ankepunkt i år er renholdet som var betydelig dårligere enn i fjor på serviceanlegget. Dette bør intensiveres med så mye folk som er på området i disse dager. Positivt at man stort sett ivaretar smittevernet på en bra måte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Måtte begynne familieferien på Nordal camping med å vaske hytten. Lukt av urin og mugg, og uten å få kompensasjon for dette. Skitten sofa, gulv og vegger. Ok beliggenhet i sentrum av Lom. Service / løsning fra Nordal var ikke tilfredsstillende. Anbefales ikke å benytte seg av denne campingen dersom man vil bo på hytte. Telt eller bobil er sikkert Ok.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CBVE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Sentralt beliggende med kort gangavstand til Lom sentrum. Dessuten aktivitet- og klatrepark like ved plassen.
Campingen; jo da, greit nok men massevis av de som er mange ganger flottere.
Sanitær: trekker mye ned. Slitt og trist. Rent er det, men mye hyggelige er de ikke..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig gjensyn med Lom.
Denne campingen har perfekt plassering, kan spasere til det meste, både butikk, serverdigheter og spisesteder.
Sanitæranleggene er det stor forskjell på, vi lå i telt øverste del av campingen. Det nærmeste sanitæranlegget var til tider skittent og ikke like bra som det store på det nederste planet. Greit å vite til neste gang man skal dusje..også der det var kjøkken muligheter. Fint bygg.
Ellers en meget trivelig camping, noe bilstøy, men til å sove med.
Kommer garantert til å stoppe igjen i særegne Lom

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet to dager på Nordal Turistsenter sin camping. De to dagene var det veldig masse folk på camping. Dette skapte kø på dusj og toalett. Vi bodde i eget telt. Beliggenheten til campingen er fantastisk, rett ved siden av en park med mange ulike aktiviteter og ved en nydelig foss/elv.
Men for oss som bodde i telt var det helt luksus at man ikke måtte betale ekstra for dusj og dusj tid. Det er egne rom med vask, do og dusj og dermed kunne man stå så lenge man selv trengte og ville. Det er dårlig med ventilasjon i disse rommene og blir derfor for klamt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 99sofies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser