Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (147)
Filtrer anmeldelser
147 resultater
Vurdering fra reisende
14
45
37
34
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
45
37
34
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 147 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Litt vanskelig å finne resepsjonen. Flott, tørr plass for å slå opp teltet. Lett tilgang til strøm og et flott servicebygg. Flott beliggenhet ved fossen og med utsikt til stavkirka og fjellene. Stille og rolig.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, KingKEB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Møkkete, gammelt og fikk feil hytte (men måtte betale full pris).. Gulvene bærer preg av vannskader og braker noe fælt, hyttene var dårlig vaska (fant gamle sokker under sengen, støv, gammelt potetgull i sofaen), sengene braker noe fælt. Ble tidlig hjemreise på oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CamillaJohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha sett på bilder via nettet hadde vi høye forventninger før besøket. Vi ble dessverre skuffet. Lite rom. Enkelt utstyrt. Veldig lytt. Overpriset (kr. 1580,- dobbeltrom/natt). Støy fra elva Otta!!

Det eneste som holdt mål unntatt sentral beliggenhet i Lom sentrum - var gjennomføringen av frokosten. De har tatt Covid på alvor der ved å ha 6 ferdige menyer du velger fra og får servert ved bordet.

Styr unna! Kjøp heller telt og sov ute.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hanss345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ligger midt i sentrum av Lom. Fin camping, grei pris og kort avstand til det man måtte ønske å gjøre, både va handel og turer.

Besøkt med både telt, bobil og hytte.

Telt Ok
Bobil Ok
Hytte - litt sliten, men renholdet er bra. Kanskje en investering i nye hytter kan gi en oppblåsning for campingen?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 358oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

For 3. Året på rad stoppet vi 3 dager på Nordal Turistsenter etter gode opplevelser de 2 foregående år. Opplevelsen er ikke like bra i år. Beliggenhet og oppstillingsplasser er kjempebra, service ikke like bra som tidligere, men vårt største ankepunkt i år er renholdet som var betydelig dårligere enn i fjor på serviceanlegget. Dette bør intensiveres med så mye folk som er på området i disse dager. Positivt at man stort sett ivaretar smittevernet på en bra måte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser