FrkMarie89
          17.3 km fra Nordal Turistsenter
          42.8 km fra Nordal Turistsenter
          Se flere hoteller i Lom
          Anmeldt 23. november 2021

Vi er helt sjokkert over hvor dårlig dette oppholdet har vært. Vi har også tatt kontakt ved flere anledninger samt sendt inn klage uten å få noen som helst respons.
          Farlige og skarpe spikre står ut både inne og ute.
          Vi har da vært så lure å bo på turistsenteret hele to ganger pga at alle barna i heimen skulle bli store nok og få muligheten til å klare, og ikke minst ha gleden av turen opp på Norges tak.

Jeg har limet inn en kopi av klagen vi sendte inn etter vårt siste opphold.

"Sist vi bodde hos dere kom vi med et par kommentarer i forbindelse med hytta vi bodde i samt renholdet da vi ankom. Vi opplevde å bli møtt på en svært dårlig måte. Vi opplevde faktisk å bli kjeftet på i retur så er egentlig litt lite fristende å sende denne henvendelsen til dere nå etter vårt siste opphold.

Men, vår opplevelse med hytta og dere er såpass ille at vi har valgt å ta kontakt, og denne gangen overlevere klagen skriftlig.

Stigen på den ene køyesenga har spisse spikre stikkende ut. I tillegg er den løs.
          Dette er jo farlig! Både for voksne og barn.

Vi måtte løfte det minste barnet vårt ned da hun ikke kom ned selv. Vi måtte bytte seng på henne til hennes store skuffelse da det rett og slett ikke var forsvarlig å ha henne liggende i senga. Vi har tre barn så det ene barnet måtte ligge i den køyesengen som var farlig.
          Hva tenker dere om dette?

Vinduet på det samme rommet har ødelagte hasper og vi slet med å åpne og lukke. Barna klarte ikke betjene vinduet selv.

Terrassen er full av spikre som stikker opp.
          Man spikrer ikke gulv ute- man skrur bordene. Det er stor slitasje på gulvet og det er ikke forsvarlig å gå uten sko.

Alle våre tre barn endte med å skade føttene sine på gulvet før vi ble klare over tilstanden på gulvet. Vi prøvde å trykke ned spikrene selv men klarte det ikke.

Vaskeskaftet er en nal. Hvordan forventer turistsenteret at gjestene skal vaske gulv med en nal?

Og akkurat som sis så var ikke hytta tilstrekkelig ren ved ankomst. Mtp at vi er midt i en pandemi reagerer vi sterkt på dette. Dusjen har i dag blitt skuret grundig- og det er tydelig at det er en stund siden sist. Store flak rant av rundt kranen ved vasken da denne ble rengjort. Æsj!

Vi har valgt å etterlate kjøleskapet slik vi ankom det. Dere kan se selv at det ikke er rent. For en lukt. Og her skal vi ha maten vår? Det mangler stekeovn i hytta selv om det sto at dette var inkludert i annonsen.

Dette blir vårt siste besøk til dere. Dere er grisete, dere ivaretar og oppgraderer ikke hyttene deres og det er skremmende hvor lite imøtekommende og serviceinnstilte dere er. Mulig dere tar det som en selvfølge at dere får besøk.

Takk for oss.

Mh ..."

Det er mulig det er alt for liten konkurranse i Lom og her tror vi at man kan gjøre store penger om man satser. For markedet har helt klart behov for denne typen konkurranse.
          Jeg har purret på klagen min to ganger og jeg vet at eposten er i drift da jeg tidligere har hatt kontakt i forkant av opphold mm.

Styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2021
          Takk, 194ainaj
          Anmeldt 14. september 2021 via mobile enheter

Trivelig plass. Romslige plasser for bobil. Sanitæranlegg er ikke helt up to date: kjøkken er ubrukelig, dør på Micro ødelagt, manglet papirdispenser, mangler søppelbøtte, dårlig lys, mangler oppvaskmaskin. Dusjhoder lekker vann. Savner handholdt dusjer ( er kun på handicapdusjen, men der er dusjhodet ødelagt, ) må skiftes. Ingen varme påsatt i dusjanlegget , det er kaldt her i september . Mangler skilting på sanitæranlegg, folk leter for å finne fram. Fin beliggenhet, sentrumsnært og nære på naturen. Vi kommer gjerne igjen, men håper dere fikser dette til vi kommer 😀

Dato for oppholdet: september 2021
          Takk, JoridO
          Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Sliten hytte. Veldig lite utstyr på kjøkkenet. Litt dårlig renhold, men sengene var greie. Badet var ekkelt med veldig ekkel lukt av mugg e.l. Fin beliggenhet, men så ut til å være mye å velge i i Lom og hvis man kjører litt forbi. Den som tok imot i resepsjonen så også ganske lei ut. Innbød ikke til å spørre om råd

Dato for oppholdet: august 2021
          Takk, Resort37158273462
          Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Førsteinntrykket var at dette var en flott, stor og barnevennlig campingplass. Sånn ble ikke opplevelsen.

Vi leide en stor campinghytte, som var skikkelig møkkete og litt ekkel. I bestillingen stod det «Nordal lærer opp reinhaldspersonalet etter retningsliner frå NHO Reiseliv.», det vil jeg nesten påstå er løgn; spindelvev i hjørner, møkkete skapdører på kjøkkenet, møkkete gulv, flekker på badet og en smulete og flekkete sofa. I 2021 er det også å forvente at man har trådløs internett, noe hyttene ikke har.

Det positive er uteområdet for barn, det er nytt og fresht. Kidsa digget det. Og at det ligger midt i Lom sentrum.

Men, her leveres det på tilbud/etterspørsel - og ikke på det å levere en god opplevelse. Kan med stor sikkerhet si at vi ikke kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
          1  Takk, andersmp
          Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Da vi kom fikk vi beskjeden om å bare stille oss hvordan vi ville, ingen oversikt eller plasser, så da blir det lettere kaos når alle har fått denne beskjed. Sanitæranlegg skittent, mye hår og skitt i dusjen. Tømmingsmuligheten er oppe ved essoen, og der fløt det over av bæsj, da vi gav beskjed sa resepsjonisten at det ikke var campingens ansvar..

Dato for oppholdet: juni 2021
          Takk, Kine V