Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nam nam”

Nordal Turistsenter Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 10 Restauranter i Lom
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Overnatta i Lom og kveldsmaten ble inntatt her. Det ble elghakk og husmann. Ja hvorfor full pott? Det var enkelt og bestille, hyggelig lokale og knallgod mat. Selvføgelig ville ikke en gourmetkokk sagt dette, men vi spiste og koste oss. Avsluttet me karamellpudding, kjempebra!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 32 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Dessverre ett kjipt sted å spise mat. Lite interessert personale bak disken som tok våre bestillinger. Null karisma. Det samme gjaldt hun som serverte maten. Renholdet var under enhver kritikk. Støvete og skittent. Det ene toalettet manglet også muligheten for å trekke ned. Selve maten var vel helt grei, selv om to av seks retter kom med feil/ mangler. Og for glutenallergikere var pommes frites det eneste mulige valget. Nei gitt. Synd at man ikke er mer interessert i å gi betalende gjester en grunn for å komme tilbake igjen...

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, espenborresen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Overnatting og frukost på hotellet. Rommet var fint med veranda og nydeleg utsikt mot stavkyrkja. Kjempegod frukost med nydeleg grovt brød, god karbonade, blåmuggost, vaffelrøre og vaffeljern og alt det andre som høyrer til!! Vi kjem svært gjerne tilbake hit!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Jorunn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Dette var helt fantastisk! Noe av det beste jeg har spist i hele mitt liv. Ikke bli lurt av at det står Kafé på utsiden for dette var virkelig kvalitetsmiddag. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Drammis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Delelig mat i hyggelig atmosfære. Elgkebaben smakte helt fortreffelig og anbefales på det varmeste Kommer gjerne igjen hvis vi er i Lom.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, lisbeth-oline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nordal Turistsenter Restaurant, så også på

 

Har du vært i Nordal Turistsenter Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din