“Uinspirert mat og service”

Nordal Turistsenter Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 12 Restauranter i Lom
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Uinspirert mat og service til relativt høy pris. Ikke imponert over renhold heller. Ba om ekstra grønnsaker fikk et salatblad... Det undrer meg at man ikke legger litt mere engasjement og hjerte i en virksomhet som dette. Dette ble nok siste gang vi besøker dette stedet da vi har blitt skuffet tidligere også.

Dato for besøk: august 2020
Takk, sommerregn

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte hjortegryte som i seg selv var veldig god...frem til jeg fant hår i den. Små porsjoner var det også.

Takk, krirye92
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Overnatta i Lom og kveldsmaten ble inntatt her. Det ble elghakk og husmann👍. Ja hvorfor full pott? Det var enkelt og bestille, hyggelig lokale og knallgod mat😀. Selvføgelig ville ikke en gourmetkokk sagt dette, men vi spiste og koste oss. Avsluttet me karamellpudding, kjempebra!

1  Takk, Kai T
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Dessverre ett kjipt sted å spise mat. Lite interessert personale bak disken som tok våre bestillinger. Null karisma. Det samme gjaldt hun som serverte maten. Renholdet var under enhver kritikk. Støvete og skittent. Det ene toalettet manglet også muligheten for å trekke ned. Selve maten var vel helt grei, selv om to av seks retter kom med feil/ mangler. Og for glutenallergikere var pommes frites det eneste mulige valget. Nei gitt. Synd at man ikke er mer interessert i å gi betalende gjester en grunn for å komme tilbake igjen...

2  Takk, espenborresen
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Overnatting og frukost på hotellet. Rommet var fint med veranda og nydeleg utsikt mot stavkyrkja. Kjempegod frukost med nydeleg grovt brød, god karbonade, blåmuggost, vaffelrøre og vaffeljern og alt det andre som høyrer til!! Vi kjem svært gjerne tilbake hit!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Jorunn L

Reisende som så på Nordal Turistsenter Restaurant, så også på

Har du vært i Nordal Turistsenter Restaurant? Del dine erfaringer!