Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et godt valg”

Nordal Turistsenter Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 10 Restauranter i Lom
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Deilig mat og hyggelig personale. Biffen var veldig mør og atmosfæren god. Meny tilpasset store og små. Midt i sentrum.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, E1976BVginas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 39 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Bestilte fjellaure. Det som kom var en hel fisk med hode og bein og hale, tre veldig små poteter med skallet på. Noen små agurk biter og litt rømme

Dato for besøk: august 2021
Takk, Relax58246875715
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Først: maten var himmelsk.

Elendig service. måtte drikke brus av flaske, vasket ikke bordet før bruk, tente ikke lys, fint lite serviceinnstilling og/eller smil å hente hos ansatte.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 123stian123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Først maten: Den var topp!
Servicen : kunne vært mye bedre
Smittevern: Alt for mange folk i rommet der resepsjon og matbestilling foregår. I tillegg var det tacobuffe i samme rommet så det bli sild i tønne tilstander.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bj_rns234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Fint sted, koselig atmosfære. Vi tok turen tilbake etter å ha spist her flere ganger i fjor sommer. Kom i følge på 12 personer, spurte om å få reservere bord, noe som oppleves som svært vanskelig å få til. Ble møtt med frekk kommentar om at de trengte ikke reservere bord for de hadde så mye gjester allikevel…
Da vi kom for å spise (vi valgte å spise der til tross for frekk kommentar da det var fullt i hele Lom og vi visste jo at maten er god), var det lang kø for å få bestilt mat. Vedkommende i kassa hadde kontroll på hvor mange bestillinger vi skulle ha til vårt langbord men allikevel klarte de å glemme en av rettene. Da jeg etterlyste den manglende retten, tok det ca 20 minutter før den kom. Ingen beklagelse eller noe, bare sur mine.
Selv om maten er god, taper opplevelsen seg veldig når en opplever slikt.
Mine karakterer til Nordals kunne vært på topp, hadde det ikje vært for frekke kommentarer og dårlig service.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nordal Turistsenter Restaurant, så også på

 

Har du vært i Nordal Turistsenter Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.