Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rom og bad i dårlig forfatning”
Anmeldelse av Fossberg Hotell

Fossberg Hotell
Vurdert som nr. 7 av 10 Restauranter i Lom
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Rom og bad i dårlig forfatning . Lukter gammelt og innestengt.
Ikke verdt prisen. Ser ingen endring siden 2005. Anbefales ikke !!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, kristinbaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 34 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Overnattet på ferietur august 2020. Ved ankomst ble vi møtt av en hyggelig ansatt i resepsjonen. Rommet var klart og rengjøringen var helt topp. Rommet var nylig pusset opp. Gode senger og nydelig utsikt. Litt støy fra trafikk tidlig kveld, men d roet seg. God frokost. Kommer tilbake ved en senere anledning. Sammenlignet med andre steder vi overnattet fekk vi her god valuta for pengene. Anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, p_leriks2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi er 2 voksne og 5 barn i familien.
Den uvennlige servitrisen ba oss om å splitte oss grunnet maks antall pr bord, enda bordene sto på rekke og fint kunne romme familien. Begrunnelsen var at grunnet korona kunne andre reagere på dette(!!).
Vi beklager så mye at vi har for mange unger og håper mindre familier trives bedre på dette stedet enn vi gjorde!!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Zorban11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her en mandag midt i fellesferien. To voksne og tre barn. Det var tilfeldig at vi valgte dette stedet, mest fordi det var så fullt overalt, men flere ledige bord her. Vi fikk et hyggelig bord ute, maten kom raskt. Nydelig lun biffsalat til de voksne (anbefales!!) og pannekaker til barna. De har kule/soft-is til dessert. Vi var veldig fornøyd, litt veikro-stil, perfekt for vårt behov.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 850marianneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Under mitt besøk bestilte jeg lasagne. Lasagne i seg selv var veldig god, men porsjon var liten. Det følger med et focaccia brød som er fullt av oliven og en salat.
Lokalet var hyggelig og trafikken rett utenfor hørte man ingenting til.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 99sofies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fossberg Hotell, så også på

 

Har du vært i Fossberg Hotell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din