“Besøk i Lom”
Anmeldelse av Fossberg Hotell

Fossberg Hotell
Vurdert som nr. 8 av 12 Restauranter i Lom
Anmeldt 30. august 2020

Overnattet i et hyggelig rom. Rent og pent. God koronatilpasset.
God frokost i hyggelige omgivelser.

1  Takk, May L

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Rom og bad i dårlig forfatning . Lukter gammelt og innestengt.
Ikke verdt prisen. Ser ingen endring siden 2005. Anbefales ikke !!!

Takk, Kristin Bjerke A
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Overnattet på ferietur august 2020. Ved ankomst ble vi møtt av en hyggelig ansatt i resepsjonen. Rommet var klart og rengjøringen var helt topp. Rommet var nylig pusset opp. Gode senger og nydelig utsikt. Litt støy fra trafikk tidlig kveld, men d roet seg. God frokost. Kommer tilbake ved en senere anledning. Sammenlignet med andre steder vi overnattet fekk vi her god valuta for pengene. Anbefales

Takk, p_leriks2019
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi er 2 voksne og 5 barn i familien.
Den uvennlige servitrisen ba oss om å splitte oss grunnet maks antall pr bord, enda bordene sto på rekke og fint kunne romme familien. Begrunnelsen var at grunnet korona kunne andre reagere på dette(!!).
Vi beklager så mye at vi har for mange unger og håper mindre familier trives bedre på dette stedet enn vi gjorde!!!

1  Takk, Zorban11
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her en mandag midt i fellesferien. To voksne og tre barn. Det var tilfeldig at vi valgte dette stedet, mest fordi det var så fullt overalt, men flere ledige bord her. Vi fikk et hyggelig bord ute, maten kom raskt. Nydelig lun biffsalat til de voksne (anbefales!!) og pannekaker til barna. De har kule/soft-is til dessert. Vi var veldig fornøyd, litt veikro-stil, perfekt for vårt behov.

Takk, 850marianneb

Reisende som så på Fossberg Hotell, så også på

Har du vært i Fossberg Hotell? Del dine erfaringer!