Amalie M
303.6 km fra Oppdal Gjestetun Hotell
303.2 km fra Oppdal Gjestetun Hotell
Se flere hoteller i Oppdal
Anmeldt 8. juni 2022 via mobile enheter

Førsteinntrykket var bra med stort rom.. men… lav, dårlig seng. Utrolig lytt med rom i samme korridor som en skoleklasse med mykje støy. Brannalarm midt på natten pga en detektor feil og spinkel frokost som ikkje åpna før klokken 08.00. Litt seint når man hadde avtaler på formiddagen. I tillegg rann dusjen hele tida. Toalettet var så høyt at man satt og dingla. Pluss for kjøkken og kjøleskap på rommet. Ikkje bra nok i forhold til prisen for rommet.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Shiba14
Anmeldt 22. februar 2022 via mobile enheter

Familie med tre barn og to voksne for to netter. Bodde på et familierom med en dobbeltseng, to køyesenger og en sovesofa. Det var rent, men slitt. Køyesengene er for små og harde for voksne/store ungdommer. Badet har dusjhjørne. Det var et stort klesskap, hvor skapdørene sto i fare for å falle fra hverandre. Kjøkkendelen har to kokeplater, ingen komfyr, men har mikrobølgeovn. Manglet enkle ting som kjøkkenklut, noe å sette oppvask til tørk på og tørkerull/håndduk til kjøkken. Ellers ok. Inkludert frokost som hadde et akseptabelt utvalg. Alt i alt ok i forhold til pris.

Romtips: Ikke regn med at kjøkkenet i familierom tillater å lage større retter. Parkering rett utenfor rommet.
Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, robino947
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Dette var ikke hva vi forventet , til den summen .
Vi er en familie på 4 som nå har vært på 14 dagers tur , og dette var det dyreste og dårligste stedet vi bodde . Vi hadde tilsvarende rom andre steder , blandt annet i Svolvær og betalte mindre for leiligheten .
Badet var snuskete , hår rester i dusj og ingen stikkkontakt .
Senge kappen var full av flekker , på begge sider av sengen . Orker ikke tanken på hva de kom av, samme i stoler . Kjøleskap var defekt .
Det stor at frokosten var enkel , men ble positiv overrasket over utvalget til tross for denne infoen og Corona restriksjonene .

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Passenger62232244359
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Grei overnatting for en natt. Stort rom med kjøkkenkrok og kjøleskap. Sofa og terrasse. Her kan det være plass til flere enn 2. Rent og pent. Frokost i eget bygg hvor resepsjonen er. Tok smittevern på alvor men derav noe trist frokost. Gangavstand til sentrum og gratis parkering.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, arnfinnp
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Vi kom hit litt sent på kvelden, så det ble omtrent rett i seng. Første som slo oss var litt dårlig luft på rommet så vi måtte stormlufte. Badet var slitent og vannet rant utover gulvet fra dusjen. Pluss for minikjøkken på rommet for de som bor over flere dager, stille og relativt rolig område. Litt støy fra kjøleskapet kan muligens virke irriterende på lydvare personer. Ellers var betjeneingen hyggelig og frokosten var helt grei. Virke som de tok corona på alvor, så brødet var innpakket i "prosjonspakninger". Ryddig og grei servering. Prisen var helt gjennomsnittlig.

Dato for oppholdet: oktober 2020
4  Takk, 727runeg