Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lillian H
Oslo, Norge
Anmeldelse av Kongsvold Fjeldstue
2,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
1,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerSted
2,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 785
kr 1 646
  • Priceline
    kr 1 770
  • Strawberry Hotels
    kr 1 770
  • Expedia.com
    kr 1 646
32.5 km fra Kongsvold Fjeldstue
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Fasade hytte
kr 851
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 851
  • Agoda.com
    kr 851
  • eDreams
    kr 851
27.2 km fra Kongsvold Fjeldstue
Küche mit Mikrowelle und Backofen
kr 690
Fullt refunderbart
  • eDreams
    kr 690
  • Priceline
  • ZenHotels.com
25.7 km fra Kongsvold Fjeldstue
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 590
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 562
  • Hotels.com
    kr 1 562
  • Priceline
    kr 1 590
32.5 km fra Kongsvold Fjeldstue
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 900
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • Agoda.com
21.7 km fra Kongsvold Fjeldstue
Inngang
kr 1 622
  • Priceline
    kr 1 708
  • Expedia.com
    kr 1 411
  • Hotels.com
    kr 1 484
32.4 km fra Kongsvold Fjeldstue
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 659
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    35.0 km fra Kongsvold Fjeldstue
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      50.6 km fra Kongsvold Fjeldstue
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • Priceline
      • ZenHotels.com
        kr 2 074
      • Algotels
      272.9 km fra Kongsvold Fjeldstue
      Gratis Wi-Fi
      Svømmebasseng
      kr 2 405
      • Hotels.com
      • ZenHotels.com
        kr 2 211
      • Booking.com
      272.9 km fra Kongsvold Fjeldstue
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Se flere hoteller i Oppdal
      Anmeldelser (118)
      Filtrer anmeldelser
      118 resultater
      Vurdering fra reisende
      51
      28
      19
      17
      3
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      51
      28
      19
      17
      3
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      1924 av 118 anmeldelser
      Anmeldt 15. juli 2020

      Å bo på Kongsvold Fjellstue er som å komme hjem ! Strålende vertskap og betjening. Godt å komme tilbake hit til nydelig 3-retters middag etter dagsturer i behagelig fjellterreng, hvor du kan risikere å møte moskus, men også hotelldirektøren på T-merkede stier. En slik ferie må du unne deg!

      Dato for oppholdet: juli 2020
      2  Takk, may s
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 8. oktober 2019

      Hit kom vi gående på Pilegrimsleden etter en fantastisk dag i fjellet. Kaffe og eplekake etter dusjen, og på kvelden en fantastisk treretters middag, en kulinarisk opplevelse. Frokosten var super og oppskrifta på havrekjeksene ligger på overnattingsstedet nettside.
      Rommet var romslig, men dusjen noe trang.
      Stedet anbefales varmt.

      Dato for oppholdet: august 2019
        • Verdi
        • Renslighet
        • Service
      2  Takk, LailaA555
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

      Hotellrommene er ok, men svært nedslitte og gamle. Står slettes ikke i stil med prisen og den fancy reklamen for stedet på nettsiden. Rådyrt i forhold til hva du får. Ikke fikk vi dobbelseng heller. Men et kjempepluss for at det er tillatt med hund på noen av rommene (mot ekstra betaling selvsagt)! Bråkete med toget som passerer like ved også, i tillegg til at det var svært lytt på rommene. Vi hørte godt samtalene til de på naborommet og rommet under, i tillegg til de som passerte utenfor.

      Spiste nydelig middag der, og dette var en skikkelig høydare - det eneste som sto i stil til inntrykket de forsøkte å lage på nettsiden. Men prisen var også deretter, så noe mindre kunne man heller ikke ha forventet seg. Hovedretten kunne faktisk vært litt større for vi var bare så vidt mette etterpå.

      Det skuffet aller mest var frokosten! Ingen stekte egg, ingen bacon, ingen eggerøre - bare veldig bløtkokte egg. Tørt og kompakt brød. Flere sorter sild, for den som liker det, men ellers var det svært lite utvalg av pålegg. Vaffler med syltetøy, der syltetøyet var tømt over i fancy skåler men tydelig smakte first price/billigmerke. Skuffet!

      Hadde gitt scoren «god» om det hadde vært halve prisen, men for 2000kr for ei natt er dette alt for dårlig standard. Glad vi bare lå ei natt!

      Dato for oppholdet: juli 2019
      Reisetype: Reiste som et par
      2  Takk, marik730
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

      Knappe 2000kr for 2pers , i eventyrland av kulturhistorie. En av 15beste overnattingsteder i Norge. Luksus og 5stjerners smak . Vi var eneste gjester utenom ett tysk par. Uten forhåndsbestilling. Takk chef. Og takk kongsgård.

      Dato for oppholdet: juni 2019
      Reisetype: Reiste med venner
      Takk, ninastandal
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Knut N, Eier på Kongsvold Fjeldstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2019

      Taskk for hyggelig anmeldelse og velkommen tilbake til oss :)

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 26. september 2018

      Dette er i virkeligheten en gammel skyss stasjon, flere av byggene er også svært gamle. Dette medfører at rommene er enkle. Vi bor alltid i nr 2, det har vinduer i 2 retninger og er lyst og trivelig. Badet er knøtt lite, rommet ellers enkelt.
      Hotellet har diverse fine salonger, sitte her om ettermiddagen eller etter middag er en nytelse.
      Hotellet har en herlig beliggenhet oppe på fjellet med fine muligheter for Moskus safari, Kongsvold Fjellhage med spennende blomster i fjellregionen ved siden av. Denne er drevet av NTNU. Mange muligheter for turer. Til Viewpoint Snøhetta, anbefales, eller Snøheim med turmuligheter. Og mye mere.
      Vertskapet på Kongsvold Knut og Ellen gjennom mange år er et eksempel for mange hoteller. Gjestfrie, vennlige, hjelpsomme.
      Middagen er også noe for seg selv, i praksis nær Gourmet. Vi har spist her flere ganger, alltid like bra. Denne gang fikk vi den beste rein ytrefilet vi noen gang har spist. Middagen her må oppleves! I tillegg er Knut svært dyktig på vin, dette kan han, og har påslag som absolutt er fornuftige. Også åpne viner kan du spørre han om.
      Vi er imidlertid fortsatt litt forundret over at man serverer så god middag, og har en frokost som er i grenseland til å være godkjent. Wifi Tja

      Dato for oppholdet: september 2018
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Sted
        • Renslighet
        • Service
      Takk, enare
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Knut N, fjellstuevert på Kongsvold Fjeldstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

      Takk for meldingen, vi skal jobbe mer med frokosten, men som du sier har vi mer fokus på middagen om kvelden. Velkommen tilbake til oss:)

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser