Når man reiser rundt i Norges land blir det av og til at man prøver seg på en og annen vegkro. Noen ganger er man heldig, noen ganger får man seg virkelig en aha-opplevelse og noen ganger lurer man på om man har hatt et lite drypp siden man stoppet på det aktuelle stedet. Et av disse stedene er Oppdalsporten. Hva i all verden har skjedd med dette stedet???? Jeg har stoppet der tidligere ved et par anledninger og maten har vært sånn midt på treet men heller ikke mer. Men når vi stoppet der sist gang var vi helt fra oss over den fantastisk DÅRLIGE kvaliteten på maten. Min kone bestilte omelett som var tydelig en rett og slett oppvarmet variant som var kald oppå og brent til det uspiselig under. Den ble levert tilbake med ønske om en ny. Jeg bestilte hjemmelaget snitzel som var KNUSKTØRR og brent til det bortimot ugjennkjennelige. I tillegg var både kjøttet og resten av garnityret på min og min kone sin mat fullstendig smakløs og selv mengder med salt gjorde ikke saken bedre. Den ble levert tilbake med ønske om å få noe annet. Jeg sa at jeg forsyner meg en gang av buffèen som besto av saltkjøtt, kjøttkaker, gryterett, potet, rotmos og ris. Jeg liker godt saltkjøtt og prøvde det. Huffda, DET skulle jeg IKKE gjort. Det var masse ihjelkokte kjøttbiter som også her var totalt uten smak. Det må være et eller annet fundamentalt galt når man er nødt til å salte saltkjøttet for å få smak!!! Jeg gikk og snakket med hun som var sjef og klagde min nød, og ble tilbudt softis som kompensasjon. Jeg sa at vi ville har tilbake pengene våre men det var ikke aktuelt. En mildt sagt selsom opplevelse som jeg garanterer IKKE skjer flere ganger på Oppdalsporten for min del. For all del mine damer og herrer: STYR FOR ALL DEL UNNA OG BRUK NOEN TI-MINUTTER EKSTRA FOR Å FINNE ET ANNET ALTERNATIV. Det er ikke verdt bryet å stoppe her.