Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 107
Agoda.comUSD 106
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
4
11
9
12
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
11
9
12
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 48 anmeldelser
Anmeldt 26. august 2020

Nå skal jeg selvfølgelig ikke dømme alle retter nedenom og hjem, for det har jeg ikke grunnlag for - men her virker det å være liten sammenheng mellom pris og kvalitet. For oss ble det etter en mindre smakfull lunsj, også bestilt 2 kaffekrus (i papp og kun halvfulle) og 2 smakløse vafler pluss et par syltetøy porsjons-bokser noe de må tjene en formue på uten å ha de store utgiftene - bare det siste var jo 150 kroner alene. Har stoppet her noen få ganger tidligere, aldri vært imponert, men nå ble det garantert siste gang.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Service
1  Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

På veien nordover E6 gjorde vi en stopp på Oppdalsporten. Her ligger Frich´s motel & spiseri. Det svar ikke så lenge siden vi hadde spist en god frokost på Grong Hotell, så det ble kun en kopp kaffe. Oppdalsporten er forholdsvis ny. Så et skilt hvor det stod «Anno 2000». Bygget i god norsk tradisjon - lafting. Lokalene innvendig er lyse og trivelig. Beliggenheten er perfekt når en kommer med E6. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

At de har «fokus på lokale og nærproduserte råvarer» og «ultimate matopplevelser» er bare tull. Jeg fant ikke noe lokalt og ishavsrøya var ikke fersk, men frysevarer. Dette er en tradisjonell veikro med kvalitet i det lavere sjiktet. Svak fiskesmak av burgeren. 1. Jeg liker ikke å bli lurt. 2. Maten er dårligere etter at Frich overtok.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 184olavv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Fra nettsida leste vi: «Frich´s Oppdal tilbyr et fantastisk utvalg av mat- og drikkeopplevelser. Vi fokuserer på lokale og nærproduserte råvarer for å gi våre gjester den ultimate matopplevelsen.»
Mattilsynet bør ta en tur og se på dette, både med hensyn på matkvaliteten (tørr, lite, kjedelig burger) og smittevernet. Bestikkurv som alle kan grafse i, buffet med folk som klenger seg altfor nærme, uvasket bord med smuler og sausrester....... Vært der tidligere, helt ok da. Nedtur nå. Og det eneste lokale/nærproduserte var nok VANNET!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, mariannesK2257AO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Når man reiser rundt i Norges land blir det av og til at man prøver seg på en og annen vegkro. Noen ganger er man heldig, noen ganger får man seg virkelig en aha-opplevelse og noen ganger lurer man på om man har hatt et lite drypp siden man stoppet på det aktuelle stedet. Et av disse stedene er Oppdalsporten. Hva i all verden har skjedd med dette stedet???? Jeg har stoppet der tidligere ved et par anledninger og maten har vært sånn midt på treet men heller ikke mer. Men når vi stoppet der sist gang var vi helt fra oss over den fantastisk DÅRLIGE kvaliteten på maten. Min kone bestilte omelett som var tydelig en rett og slett oppvarmet variant som var kald oppå og brent til det uspiselig under. Den ble levert tilbake med ønske om en ny. Jeg bestilte hjemmelaget snitzel som var KNUSKTØRR og brent til det bortimot ugjennkjennelige. I tillegg var både kjøttet og resten av garnityret på min og min kone sin mat fullstendig smakløs og selv mengder med salt gjorde ikke saken bedre. Den ble levert tilbake med ønske om å få noe annet. Jeg sa at jeg forsyner meg en gang av buffèen som besto av saltkjøtt, kjøttkaker, gryterett, potet, rotmos og ris. Jeg liker godt saltkjøtt og prøvde det. Huffda, DET skulle jeg IKKE gjort. Det var masse ihjelkokte kjøttbiter som også her var totalt uten smak. Det må være et eller annet fundamentalt galt når man er nødt til å salte saltkjøttet for å få smak!!! Jeg gikk og snakket med hun som var sjef og klagde min nød, og ble tilbudt softis som kompensasjon. Jeg sa at vi ville har tilbake pengene våre men det var ikke aktuelt. En mildt sagt selsom opplevelse som jeg garanterer IKKE skjer flere ganger på Oppdalsporten for min del. For all del mine damer og herrer: STYR FOR ALL DEL UNNA OG BRUK NOEN TI-MINUTTER EKSTRA FOR Å FINNE ET ANNET ALTERNATIV. Det er ikke verdt bryet å stoppe her.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, tronderkaill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser