Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Atmosphere”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 10 sider til!
Hotel Phillips Kansas City, Curio Collection by Hilton
Nr. 26 av 109 hoteller i Kansas City
Anmeldt 16 oktober 2017
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2017, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Curio – A Collection by Hilton
Takk, melodyg48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (316)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

7478 av 316 anmeldelser

Anmeldt 16 oktober 2017
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2017, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Curio – A Collection by Hilton
Takk, Z3517SBmaryp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mark K, General Manager på Hotel Phillips Kansas City, Curio Collection by Hilton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10 november 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14 oktober 2017
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Curio – A Collection by Hilton
Takk, Christine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11 oktober 2017
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Curio – A Collection by Hilton
Takk, H2469LTchristopherw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8 oktober 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste som et par
Takk, Robert P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hotelphillipsonline, General Manager på Hotel Phillips Kansas City, Curio Collection by Hilton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11 oktober 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Kansas City hotellene
0,3 km unna
Hilton President Kansas City
Hilton President Kansas City
Nr. 12 av 109 i Kansas City
1 166 anmeldelser
0,1 km unna
Kansas City Marriott Downtown
6,8 km unna
The Fontaine
The Fontaine
Nr. 3 av 109 i Kansas City
1 194 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,2 km unna
Crowne Plaza Hotel Kansas City Downtown
6,8 km unna
InterContinental Kansas City at the Plaza
6,8 km unna
The Raphael Hotel, Autograph Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hotel Phillips Kansas City, Curio Collection by Hilton? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hotel Phillips Kansas City, Curio Collection by Hilton

Adresse: 106 W 12th St, Kansas City, MO 64105-1902 (tidligere Hotel Phillips)
Telefonnummer:
Beliggenhet: USA > Missouri > Kansas City
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Suiter Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.8 luksushotell i Kansas City
Nr.21 forretningshotell i Kansas City
Nr.24 romantisk hotell i Kansas City
Prisnivå: kr 1 308 - kr 2 207 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Hotel Phillips Kansas City, Curio Collection by Hilton 4*
Antall rom: 216
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Hotel Phillips Kansas City, Curio Collection by Hilton. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Phillips Hotel Kansas City

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din