Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god matt og stor porsjon,”
Anmeldelse av Madam Jin AS

Madam Jin AS
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Bardufoss
Prisklasse: USD 12 - USD 21
Beskrivelse: Madam Jin AS ønsker å gi deg en asiatisk matopplevelse, uavhengig om du ønsker å spise i vårt lille lokale, som take-away, eller via catering. Hos oss står god service like mye i fokus som god mat. Velkommen skal du være!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Madam Jin AS ønsker å gi deg en asiatisk matopplevelse, uavhengig om du ønsker å spise i vårt lille lokale, som take-away, eller via catering. Hos oss står god service like mye i fokus som god mat. Velkommen skal du være!
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Kjempe god matt og stor porsjon, vi har bestilt patthai og suppe og det
vart veldig god.hyggelig ansatte.Annbefaler

Dato for besøk: september 2020
Takk, 75katarzyna_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
alno1974, Owner på Madam Jin AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Tusen takk for god tilbakemelding, godt å høre dere trivdes. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 21 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og veldig god service. En liten og enkel spiseplass hvor den gode maten og det hyggelige smilet oppveier det enkle lokalet. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 189geirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme inn hos Madam Jin. Man blir møtt med et smil og føler seg straks velkommen. Veldig god mat, til fornuftige priser. De har også take-away. Anbefaler absolutt å spise her.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
alno1974, Owner på Madam Jin AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Har ikke noe dårlig å si om denne lille thai resturanten. Fra vi kom inn var de ansatte kjempe smilende og viste god kundeservice, å det tok bare ca 10 minutter fra vi bestilte maten til den sto på bordet. Maten var rett og slett nydelig å er noe av det bedre av thaimat jeg har spist siden jeg var i Thailand i fjor sommer. Ingen av de andre uteplassene var noe å rope hurra for så dette var ett skikkelig lyspunkt blant mange OK restauranter. Madam jin anbefales på det sterkeste for både store og små!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kloaaaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Velger å gi fem stjerner, ikke fordi restauranten er eksepsjonell. Men fordi de andre alternativene i Målselv er overprisa og dårlig.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 136jank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madam Jin AS, så også på

 
Bardufoss, Målselv

Har du vært i Madam Jin AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din