“10/10”

Go 2 Grill, Fortauskafeen
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Bardufoss
Anmeldt 28. februar 2024 via mobile enheter

Dette stedet har meget god mat og ett + at man kan justere hver rett etter behov.
Salatbar er et pluss og servicen er meget god😃
Anbelfales på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, DayTrip24683104745
Roar Alfon Dybvik Lange, Eier på Go 2 Grill, Fortauskafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. februar 2024

Anmeldt 28. februar 2024

Spist dær mange ganger og fornøyd med servise og maten..............Rent og ryddig. Hyggelige ansatte. Godt utvalg i menyen 😊

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, Ronny S
Roar Alfon Dybvik Lange, Eier på Go 2 Grill, Fortauskafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2024

Anmeldt 24. februar 2024

Fantastisk god service og meget god mat, et bredd utvalg i menyen. 🎉 Hyggelig og fine lokaler, trivelige folk på jobb. 😊

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Lars T
Roar Alfon Dybvik Lange, Eier på Go 2 Grill, Fortauskafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2024

Anmeldt 3. februar 2024 via mobile enheter

Var der mellom kl 13 -1400 lørdag. Bestilte maten på telefon. Gikk overraskende lang tid før vi fikk maten 30+ minutter. Skuffelsen ble stor da blekksprut pølsene til barna var i overkant stekt på grensen til brent. Burgeren jeg hadde bestilt manglet sopp,brødet var veldig seigt (tint i micro?) og det var 0 krydder på pommes fritesen. Sistemann som bestilte en annen burger syns denne var helt ok. Betjeningen var hyggelig, men ingen innom og spurte hvordan maten smakte underveis. Alt i alt var det en skuffelse og betale nesten 1000 kr for mat som sto til terningkast 3. vi kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Thomas H
Roar Alfon Dybvik Lange, Eier på Go 2 Grill, Fortauskafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2024

Hei. Vi takker for tilbakemeldingen og beklager at dere har hatt en dårlig mat opplevelse hos oss. Vi har gjennomgått våre rutiner og vår ny ansatte er nå informert om hendelsen. Vi ønsker dere gjerne tilbake ved en senere anledning slik at vi kan gi dere en god opplevelse hos oss. PM

Anmeldt 21. mars 2023 via mobile enheter

Vi besøkte Fortauskafeen en lørdag, og det var ganske fullt i lokalet. Pga støynivået valgte vi å bestille takeaway. Valget falt på kebabtallerken og kebab i pita.
Ca 10 minutters ventetid på maten, noe som er helt akseptabelt. Hyggelige og smilende damer bak disken. Men - da vi kom hjem og skulle spise, ble vi litt skuffet. Kebab i pita var nesten uspiselig pga steinhardt pitabrød. Kjøttet var ok.
Kebabtallerken var "grei nok". Men alt i alt syns vi ikke noen av rettene var verdt prisen. Hadde vi valgt å spise i kaféen, ville vi nok klaget på maten - men så var det dette med støyen, da... Vi blir nok å velge et annet spisested neste gang.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, MiaMJ74
Roar Alfon Dybvik Lange, Owner på Go 2 Grill, Fortauskafeen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2023

Oppdatering: Takk for at vi fikk gi dere den servicen dere fortjener. Så bra at maten smakte 🤩 P. S Vi har nå fått kebabkjøtt istedenfor biffkjøtt.
Hei. Beklager at maten ikke sto til forventningene. Vi har gjennomgått rettene og rutinene i forrige uke og disse to er blant de som skal oppgraderes. Ta kontakt med oss neste gang dere er innom så ordner vi opp 😊

Reisende som så på Go 2 Grill, Fortauskafeen, så også på

Bardufoss, Målselv

Har du vært i Go 2 Grill, Fortauskafeen? Del dine erfaringer!