Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Vurdering fra reisende
10
17
50
21
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
17
50
21
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 103 anmeldelser
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Trivelig hotell. Litt små og gamle rom, men det oppveies av kjempegod service. Grei plass å komme med hund. Beliggenheten ved siden av E6 gjør dette til et greitt stoppested på tur mellom nord og sør.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lenai848
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Bardufoss Hotell er det eneste hotellet på Bardufoss. Det er et eldre hotell, men har i det senere gjennomgått en viss renovering/fornyelse. Det er alltid meget godt belagt på grunn av militær aktivitet i området, og prisen for et rom er relativt høy (1200 pr natt for et lite enkeltrom).
Hyggelig resepsjon, hyggelig betjening, god standard på rom, men det er lite og trangt. Lite bad og trang dusj med enkel dusj-dør som gjør at man sprutet vann over doen og hele gulvet.
Kan hende dobbeltrommene er bedre mtp dette.
Frokosten var helt OK.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Jeg og min familie på 3 hadde en overnatting på bardufoss hotell. Hotellet bærer preg av å være gammelt og noe slitt. Ikke et hotell jeg hadde kommet til å booke over flere netter, men for ei natt var det helt okei. Veldig hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 236sindrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2019

Ganske små enkeltrom med et veldig lite bad uten varmekabler i gulvet, kun en varmeovn høyt på veggen. Veldig trangt, eldre dusjkabinett. Frokosten var helt grei. Parkering foran hotellet. Matbutikk rett ved siden av.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, bem68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Helt greit hotell. Siden det er eneste hotellet i et par mils omkrets så kan dem fremdeles rundt 800kr PR rom ink frokost. Hyggelig betjening, grei mat. Vonde senger. Innestengt og slitte rom. Har ikke avtrekk eller friskluft på rommene. Jeg kommer ikke til og bo her neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 950_ysteins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje J, Kundeansvarlig på Bardufoss Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Takk for din anmeldelse, vi setter stor pris på tilbakemeldingen. Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse av rommene, og det er veldig synd å høre at du ikke ønsker å komme tilbake til oss. Vi er klar over at vi har noen utfordringer i og med at hotellet er et gammelt bygg, og derfor er vi veldig glad for å kunne meddele at hotellet skal bygges ut, og at da den gamle delen også vil oppgraderes. Til tross for den dårlige opplevelsen ønsker vi deg hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser