Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk beliggenhet, historie og mat, men middels service”
Anmeldelse av Seilmakerfruens Kro

Seilmakerfruens Kro
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Lyngør
Prisklasse: USD 11 - USD 99
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020

Stedet ligger herlig plassert ved leden og sjøen, og med ettermiddagssola bakende inn er livet verdt å leve! Vi hadde bestilt bord, og ble da vist til annen etasje, alene, mens livet kokte på brygga og nedenunder. Vi fikk diskutert oss til å låne et bord i første som var reservert til 2 timer senere. Nydelig mat, spesielt kveite-risotto. Service midt på treet, og vi er helt sikre på at lokal ungdom kunne levert minst den samme service som de engelskspråklige kelnerne. I Lyngør forventer man egentlig at det er personale med bløde konsonanter, som i dette tilfellet ville toppet opplevelsen. Hemmelig tips: Møt opp tidlig ettermiddag for å ha sjanse til bord ute på brygga, som er desidert best plassering.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TORLYK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 27 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi var to vennepar som tok turen med båten ut til Lyngør for pizza lunsj. Rask servering og svært god pizza i rikelige porsjoner. Servicen utmerket seg i totalopplevelsen. Anbefales

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ToreSAlanya_Tyrkia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Et fantastisk artig historisk bygg der både gulvet og veggene er skjeve. Vi var 18 stykker til bords med voksne og barn. Pizzaene er store og gode (fikk tatt med restene hjem). Vi voksne valgte mye fisk og litt kjøtt. Porsjonene var rause offer smakte helt nydelig. Skal du til Lyngør så bør du spise her.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, OveW_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Har min « egen spott» favorittplass i hjørnet, i kveldsola å bare sitte å se utover sundet. Gleder meg til neste gang, uti august....God mat, har alltid litt vanskeligheter med å bestemme hva jeg skal spise, dvs. mye godt.....et sted jeg alltid vil vende tilbake til. Seilmakerloftet, butikken er også en artig opplevelse, maritim mote....kvalitet og ting og tang ...må oppleves. En av perlene på sørlandskysten

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GreteM177
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi var 2 par som meldte oss på skalldyraften. Vinen de hadde som aperitiff var utsøkt, og ble bestilt til serveringen senere. Maten var veldig god, men vi syntes det var kjedelig at det ble tomt for reker og blåskjell. Savnet også bedre tilgang på urter, annet tilbehør som løk, smør og majones. Ble kun servert aioli og urter liggende på skalldyrne. Vi hadde også satt pris på vannbolle ved bordet så vi kunne dyppet fingrene. Også kunne det gjerne vært litt bedre plass i lokalet, så vi ikke hadde trengt å samkjøre det å reise seg opp og sette seg ned med nabobordet.

Sett bort i fra at det gikk fort tomt av reker og blåskjell, samt noe manglende tilbehør var vi veldig fornøyd med kvelden. Resten av maten var veldig god, og servicen var veldig bra. Utrolig sjarmerende søt jente som serverte oss.

Kroa er dessuten super sjarmerende! Anbefaler stedet!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, HegeNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Seilmakerfruens Kro, så også på

Lyngør, Tvedestrand kommune
Tvedestrand, Tvedestrand kommune
 
Tvedestrand, Tvedestrand kommune

Har du vært i Seilmakerfruens Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din