Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra saker.”

Mona Lisa Loten Restaurant-Pizza-Bar
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Løten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

God mat, hyggelig betjening og rause porsjoner til en OK pris. En meny som dekker det meste. Beste valget på Løten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ole S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 26 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

God mat, og veldig god kaffe på denne plassen. Hyggelig servitør, virket rent og pent. Prisene er helt greie og du får mye mat for pengene.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 727runeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Matkvaliteten her er meget høy i forhold til den gunstige prisen. Hyggelig personale, effektivt kjøkken og bra utvalg. Får alltid perfekt plankestek her, god porsjon og bra kjøttkvalitet. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, kimengel87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2019

Effektive og servicvennlige betjening som driver ryddig og bra. Et fint innslag i Løten. Her var gamle "Bronken kafe" med sin karakteristiske ertesuppe i flere 10-år. Kanksje de kan ta oppigjen den retten - som en signaturrett.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LoetensokningI1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Stoppet innom på gjennomreise. Hyggelig betjening og trivelig sted med en stor innholdsrik meny. Jeg nøt en plankebiff og ble stapp mett og godt fornøyd :)

Dato for besøk: august 2019
Takk, olereinert76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mona Lisa Loten Restaurant-Pizza-Bar, så også på

 

Har du vært i Mona Lisa Loten Restaurant-Pizza-Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din