Flott lokasjon med nydelig utsikt men middels til dårlig service og bare grei mat. Ikke beste sted på øya.
Nydelig mat, hyggelig betjening og vakker beliggenhet. Litt mye støy i lokalet, men vi fikk byttet bord, betjeningen ordnet opp 😀
Vi besøker Pelles flere ganger hver sommer. Ett av vestkystens best beliggende spisesteder, i den fantastiske havnebyen Grundsund. Maten er veldig god og uteserveringen en nytelse i godt vær. De ansatte er derimot ikke alltid like hyggelige. Flere av dem ønsker seg kanskje egentlig en annen jobb? Denne gangen kom vi til en nesten tom uteservering. Vi fikk beskjed om at alt var fullt, og ble henvist til nye "Hugo's bar" med drikke og enkel bar-meny. Der satt vi gjennom solnedgangen og hadde det ok. Ønsket oss så klart egentlig restaurant-menyen. Da vi gikk, etter 2 timer, var det fremdeles ikke fullt på restauranten. Vi "slapp unna" med halv kostnad og etablissementet mistet dobbel omsetning på oss. I baren var for øvrig den ansatte mye triveligere enn ute i restauranten. Vi kommer igjen neste sommer og håper på flere smil fra folk som liker jobben sin da.
Ligger helt ute på bryggen ved innseilingen til Grundsund. Satt på terrassen oppe med utsikt over sjøen. Spiste lunch tre familier med barn. Fin barnemeny med både kjøtt og fisk. Meget hyggelig betjening. Egen brygge for fortøying av båt.
Her serveres lokale råvarer og svensk kvaltietskost. Ferske råvarer og gode retter i et maritimt og koselig miljø helt nede ved bryggekanten i Grundsund. Flott sted både til lunsj og middag. Hyggelig personale og god mat og drikke gir en god opplevelse!