Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bortgjemt perle!”
Anmeldelse av Eldalstunet

Eldalstunet
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Viksdalen
Prisklasse: USD 22 - USD 32
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Utenfor allfarvei - ja, beklager til vertskapet , finner du Eldalstunet. Ingen gourmetrestaurant, men velsmakende og god mat er du garantert. Kan absolutt anbefale en biltur opp i Viksdalen med innlagt stopp i dette tunet. Men obs - det er begrenset med plasser, så det er smart å bestille plass på forhånd. En bortgjemt perle, men et godt rykte blant de lokale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, johnkennetha63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 17 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, rause porsjoner, gode priser. Vi spiste shepherd’s pie, svinestek og dessert. Strålende måltid på en søndag på biltur!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sarasL352VJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017

Ein motorsykkeltur over Gaularfjellet er eit høgdepunkt i seg sjølv, og om du i tillegg er så smart at du stoggar på Eldalstunet for ein matabit vert dagen perfekt. Sjølv om det var mykje folk der då me kom, fekk me likevel rask service og ei verkeleg hyggeleg jenta som kom til bordet og tok opp bestillingi vår. Menyen var kort, men hadde likevel eit godt utval av tradisjonell mat produsert på lokale råvarer. Og, diverre uoopnåeleg for ein sjåfør, eit veldig godt utval lokale øl til ein rimeleg pris samanlikna med mange andre stadar.

Sjølv valde eg ureist lammeskank, den var nydeleg mør og velsmakande med veldig godt tilbehøyr. Maten var ureist fordi lammet var frå garden sin eigen besetning, meir lokalt kan det ikkje verta. Ein stor porsjon nyting på ein talerk! Frua tok svinekam, nydeleg den og.

Til dessert fall eg for ein vanilje pudding, ein slags Panna Cotta. God konsistens med herleg og fyldig smak av vanilje, og ein frisk bærsaus av lokalt plukka bær, dette var så langt frå industriprodukt du kan koma. Frua gjekk her for ei nydeleg heimelaga eplekake med is til. Attåt dette tinga me ein halvliter Olden og eit glas eplemost frå Sogn.

Når ein så må leggja til at den gode servicen heldt seg gjennom heile måltidet, der serivtøren hadde tid til å fortelja litt om maten, og at maten kom fort, så er det nesten skammeleg at det heile så vidt kosta over 500 for to. Det er heilt typisk at på ein hektisk dag som dette klarde karen som tok betaling å gjera også det til ei munter og morosam oppleving.

Du MÅ reisa innom her om du fer forbi, slike stadar veks ikkje på tre!

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Knut P B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2016 via mobile enheter

Besøkte eldalstunet søndag 31.juli . Her ble vi møtt av et hyggelig personalet og lokalet var også veldig koselig. Menyen var ikke så stor , noe som er positivt med tanke på gjennomføringen av rettene. Råvarene er også lokal , noe jeg syntes er supert. Jeg bestilte derfor ørret , med potetmos , bacon og grønnsaker. Det smakte veldig godt, og for den prisen fikk jeg en solid porsjon. De andre jeg spiste med bestilte kalve frikasse , de var også veldig fornøyd . Kjøttet var mørt og velsmakende.
Dette er på ingen måte en gourmet restaurant , her er konseptet god husmannskost fra lokale råvarer. Prisene er vennlig , porsjonene er solide og personalet er hyggelig . Ikke minst , maten var vellsmakende . Her kommer vi igjen !

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, 210andreasv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016

Vi har besøkt Eldalstunet fleire ganger på våre turer mellom Sunnfjord og Sogn. Her får vi servert god tradisjonell heimelaga norsk mat i tradisjonelle heimekoslige omgivelser.

Dato for besøk: juni 2016
1  Takk, gydapettersdatter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henning S, Eier på Eldalstunet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2016

Tusen takk for den fine tilbakemeldinga!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eldalstunet, så også på

Viksdalen, Sogn og Fjordane

Har du vært i Eldalstunet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din