Lagre

fra USD 73,72
fra USD 139,00
fra USD 55,00
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Jeg og kjæresten min bestilte tur i pariserhjulet med åpen bar. Det var en fin tur, vi fikk gratis drikke slik som bestilt med et ok utvalg av drinker samt øl/vin. Det negative var at jeg synes det var i overlant fult, de burde ha sluppet inn litt færre personer i hver «gondol» - da hadde utsikten vært bedre samt drinkene kommet raskere. Vi hadde bestilt billetter på forhånd til ingen nytte. Vi måtte likevel stå lenge i kø, så billettene kunne vi like så gjerne kjøpt på stedet. Turen var likevel verdt pengene og det var fin utsikt.

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, imhaa92
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Halv time i lufta for å sjå utover heile Las Vegas. Ta den når det mørkner. Du kjem høgt, men føler ikkje at det er for høgt. Anbefalast på det sterkaste

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, 445vidarf
Anmeldt 14. juni 2018

Kjekk rundtur som tok ca 30 minutter! Kjøp billetter til vognen med bar! Flott utsikt over hotellene på The Strip.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, IngerMarieMolde
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Tok en runde i hjulet, relativt kostbart for 30min.
Endel gjenskinn i kuppelen så bilder var trøblete, hadde lyset vært dimma ned hadde det vært bedre.
Mye støy i bobla, musikk på relativt høyt nivå sammen med skrål fra de andre som alle skravler høyere for å overdøve de andre.

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, Runar H
Anmeldt 25. april 2017

En kjempe opplevelse. Litt dyrt, men anbefaler alle å ta High Roller ved besøk i Las Vegas. Kjempe utsikt over hele byen.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, Marianne M