Flott utsikt, men så store vogner at man likevel ikke kom «nært på». Vi tok turen før det ble mørkt for å få det billigere, men burde nok tatt den i mørket, sikkert flottere da.
Jeg og kjæresten min bestilte tur i pariserhjulet med åpen bar. Det var en fin tur, vi fikk gratis drikke slik som bestilt med et ok utvalg av drinker samt øl/vin. Det negative var at jeg synes det var i overlant fult, de burde ha sluppet inn litt færre personer i hver «gondol» - da hadde utsikten vært bedre samt drinkene kommet raskere. Vi hadde bestilt billetter på forhånd til ingen nytte. Vi måtte likevel stå lenge i kø, så billettene kunne vi like så gjerne kjøpt på stedet. Turen var likevel verdt pengene og det var fin utsikt.
Halv time i lufta for å sjå utover heile Las Vegas. Ta den når det mørkner. Du kjem høgt, men føler ikkje at det er for høgt. Anbefalast på det sterkaste
Kjekk rundtur som tok ca 30 minutter! Kjøp billetter til vognen med bar! Flott utsikt over hotellene på The Strip.
Tok en runde i hjulet, relativt kostbart for 30min.
Endel gjenskinn i kuppelen så bilder var trøblete, hadde lyset vært dimma ned hadde det vært bedre.
Mye støy i bobla, musikk på relativt høyt nivå sammen med skrål fra de andre som alle skravler høyere for å overdøve de andre.
En kjempe opplevelse. Litt dyrt, men anbefaler alle å ta High Roller ved besøk i Las Vegas. Kjempe utsikt over hele byen.