Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (19 472)
Filtrer anmeldelser
19 472 resultater
Vurdering fra reisende
11 462
4 289
1 989
910
822
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 462
4 289
1 989
910
822
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 19 472 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Flott og legendarisk hotell, men bleknet litt i forhold til mer moderne The Cosmopolitan der vi hadde vært natten før. Fantastisk pool-område med legendarisk gode drinker. Trekk for liten TV, gammelmodige rom, manglende mulighet for eget kjøleskap. Tildels arrogant personale - da vi spurte om hvitvinen var tørr fikk vi til svar fra kelneren at han ikke visste fordi han ikke hadde smakt den LOL. Velger nok Cosmopolitan neste gang.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, joakimm953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018

Bellagio Las vegas er et fantastisk fint hotell. Definitivt verdt pengene. Rommene er store og har alt man trenger. Fantastisk god seng og puter. Badet var også overraskende stort med både seperat badekar og dusj. Utsikten rett mot taket av den andre bygningen var ikke så fint, så her anbefales det å oppgradere til et rom med utsikt.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, thomashatland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Det er jo ikke rommene som koster mest i Vegas så etter en rundtur i bil på diverse dyre moteller, valgte vi en penthouse suite i Vegas. Var faktisk billigere enn vanlig rom på flere av hotellene i andre byer. Og det var virkelig verdt det, to døgn i luksus på 140kvm. Flotte rom!!! Med god utsikt fra 30.etage.
Mat og alt annet koster jo, men det gjør det uansett i Vegas.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christian Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Rommet vårt var ok, men begynte tydelig å bli slitt. Utsikt mot motorveien var ikke heller særlig flatterende. God seng da!

Pluss for at rommet vårt var plassert over bassengområdet. Fikk inntrykk av at dette hotellet er litt roligere sammenlignet med de andre, noe som fungerte svært godt for oss.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, meleekick
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Klassisk hotell i Las Vegas som de fleste kjenner til. Rommene er store og gode, men det merkes at det eldes. Tepper på gulv, eldre bad. Utrolig stort hotell med restauranter, casino og shopping. Kan gjerne bo her igjen, men velger nok noe annet neste gang.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, eskila2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser