Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
35 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 122
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
MGM Grand Hotel
USD 120
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hurb
USD 123
USD 81
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Expedia.comUSD 122
Hotels.comUSD 122
getaroom.comUSD 123
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (31 930)
Filtrer anmeldelser
31 930 resultater
Vurdering fra reisende
12 125
8 566
5 139
2 865
3 235
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12 125
8 566
5 139
2 865
3 235
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 31 930 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Innom for å kose oss i Vegas et par dager. Hadde booket her på MGM og det leverer. Fikk oppgradert til Suite for 33$ og det var det verdt. Ligger i 21 etg og nyter byens sjarm. Det sies og være 5005 senger uten at hotellet virker fullt

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, frodem187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Stort hotell med 5000 rom, likevel enkelt å finne frem, rommene er store og fine og man har et av de beste casinone i byen på hotellet.

Skal man feste, har MGM også Hakkasan night club og Wet republic (dagfest) som også går for å være blant de beste festene i byen med kjente djs hver dag!

Bor gjerne på MGM igjen!

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, shanth2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Dette hotellet har alt. Foodcourt, klesbutikker, casino.. innsjekk og utsjekk gikk raskt, kan gjøres elektronisk. Lett å parkere.
Vi bad om upgrade og ble oppgradert til mye finere rom 15 etg lengre oppe. Kjempefornøyde!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lindaerkul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2016 via mobile enheter

Vi var en gjeng på totalt 12 stk . MGM begynner å bli slitt. Røyklukt begynner i det i det du går over terskelen på hotellet.
Rommene er hva du kan forvente av et 4 stjerners hotel .
Flott svømmebasseng dessverre litt for lite solsenger når vi var der.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Nikken-L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2015 via mobile enheter

Måtte bytte rom 4 ganger for jeg fikk et rom som det gikk an å bo i. I det første rommet fløyt det kloakk i dusjen. I nr2 var det fortsatt kloakkproblem, denne gangen lukt. Byttet rom igjen, denne gangen var det feil med dusjen + dårlig renhold. Måtte tilslutt betale for oppgradering for å få byttet rom til en annen avdeling. Vi var en reisefølge på 3, de andre har også måttet bytte rom flere ganger. Så unngå rom i west wing.

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Slubbu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser