Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Travelocity
USD 1 954
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Booking.com
USD 1 375
Vis tilbud
travelup.com
USD 1 492
Vis tilbud
Expedia.comUSD 1 954
Hotels.comUSD 1 954
ZenHotels.comUSD 2 026
Se alle 22 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (40 632)
Filtrer anmeldelser
40 638 resultater
Vurdering fra reisende
15 041
9 864
6 675
4 097
4 961
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 041
9 864
6 675
4 097
4 961
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 40 638 anmeldelser
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Dersom du ønsker å være usynlig i Las Vegas er MGM stedet for deg. Vi bodde i 37ende etasje i et av de tre Signature-byggene. Hotellet er stort og minisvitten (hybel) var stor. Det er ingen bar eller restaurant i bygget. Vær obs på lite organisert og obligatorisk valet-parkering.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Store rom som var rene og pene. Både rom og bad kunne gjerne fått en ansiktsløftning for å forsvare pris og konkurrere med andre hotell i Las Vegas. Virker som det investeres mer i underholdning og casinodrift enn i selve hotelldriften. Når det er sagt hadde vi et flott opphold og koste oss hele uken. Stort pluss for glimrende housekeeping.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, erikhL9752UY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Innom for å kose oss i Vegas et par dager. Hadde booket her på MGM og det leverer. Fikk oppgradert til Suite for 33$ og det var det verdt. Ligger i 21 etg og nyter byens sjarm. Det sies og være 5005 senger uten at hotellet virker fullt

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, frodem187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Stort hotell med 5000 rom, likevel enkelt å finne frem, rommene er store og fine og man har et av de beste casinone i byen på hotellet.

Skal man feste, har MGM også Hakkasan night club og Wet republic (dagfest) som også går for å være blant de beste festene i byen med kjente djs hver dag!

Bor gjerne på MGM igjen!

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, shanth2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Dette hotellet har alt. Foodcourt, klesbutikker, casino.. innsjekk og utsjekk gikk raskt, kan gjøres elektronisk. Lett å parkere.
Vi bad om upgrade og ble oppgradert til mye finere rom 15 etg lengre oppe. Kjempefornøyde!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lindaerkul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser