Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (28 194)
Filtrer anmeldelser
28 194 resultater
Vurdering fra reisende
18 282
6 424
1 945
868
675
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
18 282
6 424
1 945
868
675
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 28 194 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Dette er et av de vakreste hotellene jeg har bodd på. Store rom med egen stue. Badet var fantastisk. Bassengområdene og Grand Canales shopping var også flott. Kunne vært parasoller ved bassengområdet, vanskelig å finne plass i skyggen og det ble veldig varmt da vi var der. Dette trekker ned fra topp vurdering, i tillegg til en dårlig frokost. Vi hadde bestilt rom med frokost inkludert, dette var kun en grab-and-go boks med tre muffins/kaker og litt frukt. Skuffende. Bestill heller uten frokost, får nok mer igjen for pengene ved å kjøpe frokost i en av restaurantene.Ellers var det en artig opplevelse å bo på hotellet, som er som en liten by i seg selv.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 313ingerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Dear Inger R,

Thank you very much for providing feedback from your recent stay with us at The Palazzo. Thank you for not only sharing your experience with us but for also providing valuable concerns regarding areas that we could improve upon. Comments and suggestions like yours allow us to continue our strides towards memorable and one-of-a-kind experiences for our guests, so I do appreciate you taking the time to share your feedback with us.

I definitely look forward to welcoming you back again soon.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2018

Dette er uten tvil ett av de beste hotellene vi har vært i noen gang i Amerika. Var der med kona på seminar og tok ekstra dager i den forbindelsen. Rommen er fantastisk store og av ypperlig kvalitet. Flotte basseng og butikker (Grand Canal Shopping Center).
Kunne vært på rommet hele tiden så fint det var. Ligger godt plassert også.

Romtips: Alle rommene er bra.
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Bjørn E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2017

Vi bestemte oss for å slå litt på stor -trommen når vi først skulle til Vegas og booket derfor dette hotellet gjennom Hotels.com. Bestillingen var ikke dyr i seg selv, men overraskelsen kom når man skulle sjekke ut. Da var det plutselig lagt til 42 dollar per natt. Dette var obligatorisk selv om vi ikke brukte fasilitetene de hevdet dette var gebyr for. Service på hotellet var ikke veldig bra. Vi møtte en frekk dama i utsjekkingsskranken, men når man nevnte at man skulle skrive en anmeldelse av hotellet på tripadvisor ble tonen en helt annen. Da ble hun veldig hyggelig, og fjernet de varene i minibaren som vi sa vi ikke hadde brukt. De prøvde å over fakturere oss for ca 40 dollar på ting vi ikke hadde brukt i minibaren. Dette måtte litt krangling til, men som sagt når tripadvisor ble nevnt ble alt fjernet.
Det skal også sies at vi kom til en mini barn med halvdrikket vannflasker og tomme poser med snacks.
Hotellet er stort og vakkert innvending, mens rommene er ut datert dessverre.
Ikke bestill frokost inkludert. Vi måtte hente en "pakke" nede i en av restaurantene med den så kalte frokosten. Dette var 3 søte bakevare og 1 fruktboks. Ikke verdt pengene. Du får ikke lov å sitte i restauranten og spise frokosten, så da er det bedre å bruke penger på en ordentlig forkost.

Tao som er en restaurant som ligger inne på hoteller hadde fantastisk mat. Dog litt dyrt men absolutt hvert hver dollar.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Maya_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Maya_Oslo,

Thank you for your recent stay with us and for sharing your feedback. I sincerely apologize for the challenges you experienced during your stay, particularly the miscommunication regarding the daily resort fee. I am sorry that this was not communicated to you by the third-party booking agent whom you booked with and that this was a total surprise for you. Please know that it is never our intention to cause any unnecessary stress or inconvenience to our guests as we always aim at providing the highest standard of service.

I sincerely hope that your uncommon experience will not deter you from coming to stay with us again in the future.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2017

Nok engang vendte vi tilbake til Las Vegas for påskeferie. Denne gangen valgte vi The Venetian etter mange anbefalinger. Vi bodde i luxussuite (som er Venetians svar på standardrom) med utsikt mot Las Vegas City. Nydelig og stort bad, rent rom, behagelig seng og fantastisk service døgnet rundt! Vi benyttet oss av bassenget til Venetian hver eneste dag - et flott område med hyggelige ansatte som sørget for området var ryddet og rent til enhver tid. Bassenget var stort og fint - og prikken over ien var at de spilte Kygo hele dagen som bakgrunnsmusikk. Alt i alt - The Venetian er FANTASTISK!

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tina N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2017
Google-oversetting

Dear Tina N,

Thank you very much for sharing the details of your fantastic experience with us. I am very happy knowing you had a tremendously enjoyable stay with us once again. We strive to provide our guests with exemplary stays from start to finish so I am very happy knowing you had a lovely time. I appreciate your kind words and we certainly hope to host you again in the near future.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2017

Vi hadde booket 14 dager på Venetian. Alt var flott, fra drosjen parkerte under det vakre overbygde taket ved inngangen til resepsjonen. Ble betatt av Venetian med engang og vakrere skulle det bli. Fikk følelsen av at vi virkelig var i Venezia. Husk be om suite i Main Tower, ellers må dere bytte heis i 10 etasje. For de alle fleste suitene må man gå igjennom Casino. Forskjellen her og på Palazzo er at "gatene" på Venetian er marmorbelagt mens på Palazzo er de teppebelagt. Så triller du koffertene selv, er det tyngre å trille på Palazzo. Vi hadde fått suite i 10 etasje og vi betalte ekstra for utsikt mot The Strip. 40 dollar dagen + resort fee. Suiten på 60 kw var helt topp. Stort flott bad med et enormt badekar og avskilt stor dusj. Wc i egent rom. Deilig stor dobbeltseng (vi sov utrolig godt) fin stue. det var 3 tvèr. Et på badet og stort på soverommet og stuen. Forskjellen på suitene (samme type) var at på Venetian var speil/kraner av "gull". på Palazzo var de av "sølv". Soverommet på Palazzo var større, mens på Venetian var stuen størst. Men de er 60 kw begge to. Palasso har også mindre tv i stuen. Stuen var litt forskjellig møbelert. Begge har spisestuebord. Hyggelig hvis man bestiller måltider opp til suiten. Disse søsterhotellene går over i hverandre. Bundet sammen av Channel Shopper, med den fantastiske kanalen m/gondolene, (ta en romantisk tur) butikkene, restaurantene og herlige Mark Square. Man har følelsen av å spasere ute, da det er malt himmel m/skyer høyt over husene. Her er det alltid skumringstid, så man blir litt overrasket når man kommer ut og solen skinner. Det er den samme fantastiske servicen på begge hotellene. Alle er hjelpsomme og smilende. Hvorfor vi bodde på begge hotellene var at vi etter noen dager ville bo høyere oppe og det ikke var noe ledig på Venetian. Vi fikk bo i 39 etasje på Palazzo. Koffertene våre ble raskt levert ditt. Palazzo har 50 etasjer. Det var moro å få bo på begge hotellene. Men skal jeg velge, blir det nok Venetian pga sitt unike særpreg. Men vi trivdes meget godt på Palazzo også. Og der bodde vi lengst. 5 stjernes er de begge to. Skal man handle litt vann, vin, ferdig mat osv er Wallgreen i 1 etasje. Det er mange kjempegode restauranter på hotellene. DB Brasserie, Table 10, restaurante Carnevino osv. Vi spiste frokost noen ganger på PrimeBurger. Hotellene ligger supert til på The Strip. Alle hotellene i Las Vegas har selfparking. De fleste gratis. De har også gratis valet parking. Husk tips. Vi parkerte selv, da det er kortere vei til suiten hvis man parkerer ved Casinoheisen isteden for Front Desk. Skal du ha en fin opplevelse i Las Vegas, så anbefaler jeg Palazzo eller Venetian. Da vil du smile fra øret til øret. God tur :-)

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Elin-Per
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2017
Google-oversetting

Dear Elin-Per,

Thank you so much for choosing The Venetian resort and for taking the time to share your detailed experience with us. I am delighted that you found our property to be convenient and also so beautiful. To know that The Venetian as well as The Palazzo were such an excellent host during your Las Vegas stay is such a wonderful compliment. We truly appreciate your detailed feedback and I am happy to know you enjoyed the many restaurants on property, our entertainment as well as our world class accommodations. It is our sincere hope to welcome you back again, the next time you travel to Las Vegas.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser