Dette er første gang jeg bor på et hotell som dette. Det er som å være på et Cruise. På godt og vondt. Innsjekk er organisert på en meget effektiv og ryddig måte, men man må fortsatt sette av 20 minutter til denne prosessen. Personalet i resepsjonen (eller check in, om du vil) er veldig hyggelig og de hjalp oss med å ordne rom med andre senger enn vi hadde bestilt. Vi hadde også to forskjellige bookinger, og det fikset de også. Jeg brukte ett debit-kort første natten, og det anbefales ikke. Da blir da behandlet som et barn under hele oppholdet.
Sengene var eksepsjonelt gode og TV-løsningen like så. Mirage er ikke et femstjernes hotell, selv om jeg har vurdert det til fem her på Tripadvisor. Det har jeg gjort fordi beliggenheten er god og hotellet er av de aller rimeligste i denne "klassen".
Ett tips er å parkere i garasjen, ikke bruk Valet. Garasjen er koblet til hotellet (selv om det ikke ser slik ut), og du kan kjøre ut og inn, så mye du ønsker når du kobler parkeringen til bestillingen din.
Hotellet oppfyller også alle de forventningene man har som førstegangs turist i Las Vegas. Alle forventninger (igjen, på godt og vondt) blir innfridd.