Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (935)
Filtrer anmeldelser
935 resultater
Vurdering fra reisende
876
47
4
8
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
876
47
4
8
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 935 anmeldelser
Anmeldt 27. april 2017 via mobile enheter

Svært hyggelige, hjelpsomme, profesjonelle og vennlige ansatte. Fantastisk safariopplevelse. Anbefales på det sterkeste. Vi reiste med fire barn fra 2-10 år og både de ansatte og stedet er svært barnevennlig.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Elisabeth J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. april 2017

Min mann og jeg skulle endelig få oppleve safari. Vi fikk Ditt Afrika til å ordne med alt. Det har vi ikke angret på. Da vi ankom Hoedspruit var sjåføren på plass og han fraktet oss inn i bushen. Da vi ankom Kambaku safari logdge stod det to kjekke damer og tok imot oss. Vi ble vist rundt, fikk noe å drikke og ble veldig godt tatt i mot. Vi fikk en hytte for oss selv med utsikt til et vannhull som eksotiske dyr kom å drakk av. Hytta hadde sove og oppholdsrom og et flott bad med skikkelig toalett, badekar med dusj og en eget dusjrom. Ute hadde vi en skjermet terrasse helt for oss selv. Maten var veldig variert og god. Alle som jobbet der var veldig hyggelige og hjelpsomme. Alt av brus, vann og lokalt øl var med i prisen. Rommene ble vasket og stelt to ganger om dagen, alltid da vi var ute på safari. Vi var ute to ganger om dagen. Tidlig morgen og ettermiddag/kveld. Rancher og tracker var veldig flinke og imøtekommende. De var flinke å informere oss hele tiden. Jeg hadde aldri trodd at vi skulle komme så nær inn på dyrene. Løver som gikk ca 3 meter fra den åpne jeepen. Midt på dagen slappet vi av i og ved bassenget. En ting er sikkert, at skal vi på safari igjen, vet vi hvor vi vil reise.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, helenesofien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KambakuOwners, Owner på Kambaku Safari Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2017
Google-oversetting

Thank you for the review on your stay with us - it sounds like you had a marvelous time - especially with lions walking 3 meters from your open vehicle! It is always lovely to hear that the accommodation is enjoyed and that the staff are working hard to ensure your stay is perfect !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2017

3 dager gikk alt for fort på denne trivelige og spennende plass. Spennende og se the big five, skikkelig adrealinkikk og komme nært leopard, løver og alt som vi fikk se, takk vare meget flinke guider Nic og Herman. Utrulig trivelig vertskap, hytten vi bodde i var meget bra ble møtt med blomster på sengen,ny bedtimestory hver kveld. Mange små detaljer som gjorde helhetsintrykket så bra.god mat rundt kveldsbålet osv. Et besøk her kan anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Maria20132013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KambakuOwners, Owner på Kambaku Safari Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2017
Google-oversetting

Google translation gives me a smile.. however I gather that you had a lovely time and appreciated all the attention to small details !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2017 via mobile enheter

Vi var to par som hadde tre fantastiske dager i Kambaku! Personalet var veldig trivelige og rangeren (Nick) som var sjåfør, øste velvillig av sine store kunnskaper om alle dyrene vi så! Ellers var maten god og variert, og servicen upåklagelig! Allerede første tur ut fikk vi se alle de fem store, og både løver og leopard på veldig nært hold! Vannhullet rett ved hadde også mye spennende å by på, bla en svær flokk elefanter (20-25 stk) som ville leske seg! Et utrolig syn! Veldig fine hytter og supert med et basseng å kjøle seg ned i mellom slagene! Alt her kan anbefales:-)

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 15lilliank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KambakuOwners, Owner på Kambaku Safari Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2017
Google-oversetting

Once again I smile at google translation - however I read between the lines that you had a lovely stay and enjoyed the elephant sighting with babies !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2013

Alt ved denne lodgen var bra, motakelsen når vi kom, måltidene, sansynligvis noe av den betse appelsinjuicen jeg har smakt, hyggelige og kunnskapsrike Safariverter, Fantastik landskap, og vi så alle Big Five på 4 dager. Stoppene md vram te midt i morgensafarien, og champange ved solnedgang på kveldssafarien. Midt på dagen ligge å slappe av ved poolen , lese en bok og bade i bassenget, mens Elefanter, giraffer, Impalaer, og andre hjortedyr er 50 mter borte ved vannhullet. Amazing!

Dato for oppholdet: oktober 2012
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, DagJohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser