Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Playa de Amadores på
fra USD 84,58
Mer informasjon
fra USD 102,70
Mer informasjon
Anmeldelser (3 707)
Filtrer anmeldelser
3 707 resultater
Vurdering fra reisende
2 049
1 202
319
86
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 049
1 202
319
86
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 3 707 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Etter et kortvarig regnskyll fløt gatene i kloakk. Det sto opp som geysirer av kummene!
Forøvrig er det en meget bra strand

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, GEBSE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Stort parkeringshus, evnt. gratisparkering i gata. Fin og stor strand, perfekt å se solnedgangen fra

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, 688marite
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Fin strand med sand som ikke blir varm i sola, med toalett og dusj anlegg. Stort sett rent å pent overalt, mange spisesteder langs strandpromenaden.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 0204steffenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Flott strand med fin sand. Trekker en del ned at det flyter en del plast rundt i vannet. Dette burde tas tak i av myndighetene der. Sett opp plastdunker så kan folk plukke med seg litt, om dem finner noe i vannet. (Våre små fylte en halv bøtte iløpet av dagen, men det var kun vanlige bossdunker å kaste det i...)
Stikker innom her, om vi kommer tilbake en annen gang.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, stianv2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

To uker bading her med syvåring. Fin strand og småtten koste seg. Mye folk men det er det vel over alt i sesong. Anbefaler ikke å spise på stedene langs stranden men flott sted å bade

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Nevroaktiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser