Fin strand med stor kapasitet. Litt sur billetør, som krevde inn det vi synes er dyrt. Skal et par leie her hver dag i 14 dager, koster det fort nærmere 150 euro. Finn deg et billigere sted å bade.
vi er ofte på Gran Canaria. Bor litt forskjellige steder, men kjører som regel til Amadores når vi skal sole oss og bade. Værsikkert, som regel lite vind og god plass. Mange restauranter om man vil spise mens man er der. Bra med parkeringsplasser.
Etter et kortvarig regnskyll fløt gatene i kloakk. Det sto opp som geysirer av kummene!
Forøvrig er det en meget bra strand
Stort parkeringshus, evnt. gratisparkering i gata. Fin og stor strand, perfekt å se solnedgangen fra
Fin strand med sand som ikke blir varm i sola, med toalett og dusj anlegg. Stort sett rent å pent overalt, mange spisesteder langs strandpromenaden.
Flott strand med fin sand. Trekker en del ned at det flyter en del plast rundt i vannet. Dette burde tas tak i av myndighetene der. Sett opp plastdunker så kan folk plukke med seg litt, om dem finner noe i vannet. (Våre små fylte en halv bøtte iløpet av dagen, men det var kun vanlige bossdunker å kaste det i...)
Stikker innom her, om vi kommer tilbake en annen gang.