Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aqui, en positiv overraskelse.”
Anmeldelse av aQui Restaurant & Bar

aQui Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 3 av 12 Restauranter i Amadores
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

En positiv overraskelse, helt noe annet enn resturantene på Amadores beach. Fantastisk mat, god service, flotte lokaler og fin beliggenhet ved Amadores Beach.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, jonmarcusb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (381)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 381 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Når vi ankom restauranten var det ikke så veldig mange gjester der, men det kom en del folk etterhvert. Virket som en del av de hadde vært der før, og de fikk mest oppmerksomhet fra betjeningen. Selv om de var 4-5 servitører og ikke så mange gjester løp de rundt og fikk ikke gjort noe. Ventet nesten en time på maten, og da hadde alle de som satt rundt oss og kom etter oss fått mat for lenge siden. Når maten til slutt kom var den veldig god, men totalt fravær av service overskygger dette.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, linehagenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde på hotel club playa Amadores som er rett ved siden av restuaranten. Vi bestilte mat og ønsket å spise dette på rommet vårt da vi ville spise middagen på vår terrasse. Istedenfor å legge maten i en take away box, ble de med til rommet vårt med duk, bestikker og maten. De dekket bordet vårt som vi ikke hadde helt forventet og bare for å presisere dette så spurte vi ikke om dette. Utrolig hyggelig betjening, har ikke opplevd makan til service maten var veldig god

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Emiejain P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Hadde høye forventninger til denne plassen, da jeg hadde sett så mye fint fra deres Facebook side. Merket fort da vi kom at jeg ble bekymret for hvordan denne middagen skulle bli. Fra første stund var servicen dårlig og fraværende. Tre servitører på jobb og ca 5 bord med besøkende. De stresset rundt i lokalet og var ikke spesielt tilstedeværende. Vi måtte vente 30 minutter på en forrett som var helt ok, deretter enda 30 min på hovedretten. Den hadde de klusset til med bestillingen, og det sammen hadde de gjort med de på nabobordet. Merket at flere av de rundt oss ventet lenge på maten og reagerte på dette. Middels mat og dårlig service. Det er servicen som ødelegger for denne plassen. Vi har vært her i ei uke og dette er den dårligste plassen vi har vært på. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Therese L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Vi måtte vente på menyen, maten og ikke minst på regningen...
Maten er så som så, men mangel på servicen overskygger dette.

Det var 4-5 bord som var i bruk, samtidig var det 3 servitører. Til tross for dette var servicen var helt fraværende.

Vi måtte vente 1,5 time på maten. I tillegg kom de med hvitløksbrød uten at dette var bestilt.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Reidar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på aQui Restaurant & Bar, så også på

 
Puerto de Mogan, Mogan
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i aQui Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din