“Ekte Italiensk mat!”
Anmeldelse av L'Alternativa

L'Alternativa
Vurdert som nr. 2 av 12 Restauranter i Amadores
Anmeldt 20. mars 2024 via mobile enheter

Ekte Italiensk mat! Pastaen er perfekt og det er rene smaker og gode råvarer.
Maten er noe dyrere, men god kvalitet på denne gjør det verdt det!

Dato for besøk: mars 2024
2  Takk, Hryslett

Anmeldt 17. februar 2024 via mobile enheter

Kan anbefales, kun ferske råvarer, hyggelig betjening. Vi kom litt sent så det var kun pizza på menyen men den var nydelig+++

Dato for besøk: februar 2024
2  Takk, Seaside54994433394
Anmeldt 20. januar 2024 via mobile enheter

Veldig god lasagne og burger m/cips.
Hyggelig betjening og fin atmosfære.
Effektiv og rask servering.
Kommer tilbake hit😊

Dato for besøk: januar 2024
2  Takk, Rune S
Anmeldt 15. desember 2023 via mobile enheter

Jeg og min kjære dro hit en kveld for middag. Ble møtt av en veldig hyggelig servitør. Spiste en nydelig forrett og nydelig pizza! Likte spesielt godt pizzaen med pistasj, anbefales! Forretten var også helt nyydelig, både brød med hjemmelaget aioli og spekeskinke/ost/ruccola med nydelig balsamico. Alt i alt, denne må dere prøve! Kommer tilbake

Dato for besøk: desember 2023
2  Takk, karolinet790
Anmeldt 8. desember 2023 via mobile enheter

Veldig bra mat og hyggelig personale. Hjemmelaget pasta og ferske ingredienser. Carbonara på ordentlig italiensk vis. Gode drinker. Skiller seg veldig ut ifra de andre restaurantene i området der.

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, Benedicte B

Reisende som så på L'Alternativa, så også på

Amadores, Gran Canaria

Har du vært i L'Alternativa? Del dine erfaringer!